45 bıne havada alınır fakat tıcarı amac gudulmuyorsa 50 yapar dedıgınız gıbı duzgun ve vanos problemı yok ıse
Printable View
45 bıne havada alınır fakat tıcarı amac gudulmuyorsa 50 yapar dedıgınız gıbı duzgun ve vanos problemı yok ıse
en az 50 eder..eğer kayseride gri araçsa muhtemelen mmpower mustafaların arabası ..kendiside bu siteye üye olması lazım..fatih efe mekanik uğurda bilir arabayı.tabiiki eğer o ise.çünkü mustafa bmw alınca bakıma uğura gelir hep...
m5 vanosu ne durumda genel olarak ekstra sıkıntı çıkmazsa kaç binde bakım görmesi uygundur?
Kullanima gore 5-10km arasi.
Ancak vanoslar butunuyle degismediyse,buyuk sorun. Cogu tamir oluyor ve hic bir ise yaramiyor yada cikma takiliyor...
Ayrica 150 deki aracda ve 12 yasindan dolayi mutlaka mekanik bircok problem olucaktir...
etiler vs bu sınıfın esnafı e39 m5 e 45 liraları falan telaffuz bile etmiyor yanılmayın hesabınıza dikkat edin
40a satan biliyorum...düzgünü bakımlısı 50 eder.
taban fiyat 40 tavan 50 eder...orta halliside 45 etsin :)
Bende uzun sure takip ettim bikere E39 M5 cok zor satilan bir araba onun disinda sahibinden fiyatlari hepsinin artti ama gercekten temizi makyajli yeni tip direksiyonlu 2003 modeli 55 liraya aliniyordu simdiki fiyatlar sisirme..
2000 model asla o paralari etmez 58 falan mumkun degil ne kadar temiz olursa olsun
piyasada bu kadar çok m5 varmıydı ..
birde adam ne diye 5.45 ile m5 i takas ediyor o işde bir iş olabilir. adam için değişen bir şey olmıycak tam aksine dahada gitmeyen bir araç alıp üstüne size para vericek..
temiz diye cok iddialiysa zaten 50 uzeri isticek gibi, buyuk dususler yaparsa o m5 te birseyler vardir zaten
eğer temiz ve km gerçekse, bakımlı ise edeceği max 50bindir bence...
sonuç olarak o takas işi yaş arkadaşlar bilgi desteği için herkeze teşekkür ediyorum
Anıl Abi'de Bahsetmiş Biraz, Karıştırılmasın Ben Öle Bi Rakam Görmedimde Duymadımda Benim Arabamın Ilanı Bu
BMW M Serisi M5 2003 Model 75.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 66510977
Ve Kayseride Gri Renkte 2000 Model Bi E39 M5 Yok, Ikitane 2000 Model E39 M5 Var Biri'de Bende LemansBlue Onuda Yeni Sattım, Diğeri'de Yeni Geldi Füme Renk Olan, Arkadaşlar Galerici Yanlış Hatırlamıyorsam, Altında Ustunde Bişe Aramaya Gerek Yok Bence, Ticaretine Uyar Değiştirebilir En Nihayetinde Ikiside Kupon Araçlar.
bunada bi bakın derım çok güzl gerçekten .. :)
BMW M Serisi M5 2002 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63583917