|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
arkadaşlar uzun süredir laptop üstünde çizmekteyim bunaldım artık
![]() yeni bi masa üstü toplıcam 0 dan sadece kasa lazım monitör falan mevcut elimde şimdi gidip bi bilgisayarcıya hacı bna bu lazım diyip bütün paramı vermek istemiyorum hedef bütçe 3500 belki biraz daha yukarı çıkabilirim aşada olursa fena olmaz hani ![]() bna 2 3 sene yeticek bi masa üstü lazım kısacası internete bağlanmıcak oyun oynanmıcak sadece auta cat 3dsmax photoshop ve solid works çizimleri yapıcam bilen arkadaşlar bna sistem listesi çıkarabilirmi acaba yada bu işi yapan varsa bna yardımcı olabilirmi ? şimdiden teşekkürler i7 li falan kafam hiç basmıyo malesef
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: S40 T4.5 - 850 T5
|
bi ara çok ugraşmıştım max e pc render alamayacak kadar yavaş oldugu için bırakmıştım...
![]() gerçekten hızlı bi pc şart... 3d programlarla ilgili bir çok site var aslında oralardanda bilgi al...bence daha sağlıklı bi makina kurarsın... |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: S40 T4.5 - 850 T5
|
pm atttım..........
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
geçen sene kendim aynı sebeplerden dolayı topladığım sağlam bi sistem var ben 4500tl den fazla harcamıştım düşünürsen sistem özellikleri ve fiyat hakkında konuşabiliriz.
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|