|
|
#1 | |||
![]() |
Başlıktada belirttiğim gibi 1 günlük kiralık subaru arıyoruz. Cumartesi gününe. Bi abimin babasının doğum günü. Babasının en büyük hayali bi subaru sürmekmiş. Abimde arayıp durdu falan ama bulamadık. Eşinizde dostunuzda tanıdığınızda varsa çok iyi olur. 2004 2005 civarı yeterli.
Şimdiden çok teşekkürler.
__________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Wrx/Gc8 veya Sti kiralayan hiç görmedim
Çerkezköyde 1.5 Ts görmüştüm kiralık Modifiyeli. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Abi bende bulamadım ve görmedim. Ama son çare tech.
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
yolagzında kırmızı bı gc8 kıralıyorlardı ahmet bı sorustur ıstersen
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
C.tesi Jantmax'a gidecem istiyosa gelsin yanımda otursun gazlarım, ama arabayı vermem
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
valla inşallah bulursunuz çok zor ama bizde haziranda arkadaşın gelin arabasını yapacaz subaruyla =)
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: :)
|
geçen yaz yeni kasa bir sti yi sünnet arabası yapmışlardı..sahibinden.com da kiralık firmaları var onlara mesaj at sor belki çıkar bi yerlerden..
__________________________________ R 1 3 5 └┼┼┤ ///M-Power . 2 4 6 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Çok ince düşünülmesi ve uygulanması gereken bir durum. Hadi babası subaruyu ilk gördüğünde kendine aldınız sanarsa nolacak..? Benim doğum günümde abim yada babam karşıma subaruyla çıksa aklıma gelen ilk şey arabayı aldıkları olur. Ama sonradan kiralandığını öğrenince hayal kırıklığına uğrarım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
stı bu kiraladın araba motor kırdı ister istemez subaru sahibi olmayasınız dikkat edin ...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
stı dye ozel ıstek yok kı faruk
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Geçen sene Ankara'da aramıştım bende STI ama bulamadım 2-3 günlüğüne kiralıcaktım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
abı sade subaru yok mu 1.6 falan oda ıs gorur gıbı eger kırılırsa subaru cocuk babasna hedye degl kazk alms olur ahmet dkkat edn
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() 1.6 GL olanlar Gc8 kasadır sanmam kiralayan olacağını __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
STI falan olsa iyi olur abi adam şirkette şöför zaten. Sesini seviyomuş. Valla herşeyi düşündükde bi araba kaldı.
Yol ağzında nerde vardı serkan abi ya hiç görmedim ? Abi bu arada jantmaxa ne zaman kaçta gideceksin ? __________________________________ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ahmet arda dugun salonunun orda bı kıralama ısı yapanlar vardı eger hala duruyorsa bı sorustur
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Tamam abi geçersem oraya bakarım bugun yarın. Çok sağol.
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
kanka mıllet subarunun neyini sever ya sesini yada kanadını bunlar neyde var stı yada wrx de duruma piskolojik yaklaştım
![]() ![]()
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |