Yeni Yüzyıl verelimApartmandan değil ama otoparktan bozma
2. senesi..
Bi de yeri tam topkapı sanayinin içindeçevresinde rot-balansçılar, aksesuarcılar falan var
![]()
Yeni Yüzyıl verelimApartmandan değil ama otoparktan bozma
2. senesi..
Bi de yeri tam topkapı sanayinin içindeçevresinde rot-balansçılar, aksesuarcılar falan var
![]()
altunizade de 2 tane uni görüyorum, biri özyeğin üniversitesi, diğeri istanbul şehir uni gibi bişiydi. onları bi araştır istersen
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Özyeğinde iç mimarlık yok.Maltepe universiteside palazlanmış eski maltepe değil ortalama gerekli zart zurt dediler peder gitti konustu ve okulun direk sahibini tanıyan aracı vasıtasıyla gitmemize ragmen... Hadi canlarım hadi diyip cıkmış pederde havalanmışlar eskiden yalvar yakar öğrenci kaydettirmeye calışıyolardı
Baran aydinda okuyorum daha once bilgideydim ben sana soyle diyim, insan kalitesi yok yeditepedeki ortami falan bekleme yaniama cok temiz soyluyorum hocalara yedirsen sadece geçersin ben oyle yapiyorum duzenli olarak gomlek kravar saat viski 2 bitiyor kismetse
bizim okulda çok fazla yeditepeden gelen öğrenci var özellikle ingilizcenin altından kalkamayan direk maltepeye geçiş yapıyor ben ortalamasız alınıyor diye biliyordum demekki sistemi değiştirmişler
Oha ise bak paranla rezil oluyosun resmen
Dogus ne alemdeymis Baran sordun mu?
Doğuşta listemde kanka sırayla gidicem hangisi alırsa yapıştırıcam bu pzts direk 1-okan 2-aydın 3-yenıyüzyıl sonrasına bakıcaz
kültür e gelmeyin valla 4. senem 2. sınıftayım bide hazırlık var tabi
bizim okuldan aydın a geçenler oldu çatur çutur veriyorlar dersleri ama son dönem geri gelcekler![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
sonucu merakla bekliyorum bende listeye gore hareket edicem
bi donem kültürü denedim ben zor geldi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konuyu takıpteyım eger geçersen zahmet olmazsa buraya yazarmısın bende degistirmeyi dusunuyorum kafamda fikir olur
Haliç ünv var Baran orda iç mimarlık var diye biliyorum M.köyde. Sefaköyde olan Arel Aydın floryada.Atılım özyeğin falanda var onlarada bak
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)