|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar bu adrese nasıl gidebilirim bana en mantıklı haremde inip vapurla kabataşa geçmek mantıklı geldi ama vapura üsküdardanmı yoksa kadıköydenmi binicem bilmiyorum
yada daha farklı ulaşım yöntemi varmı Adres : Gümüşsuyu İnönü Cad.Dersan han. No:46/1 TAKSİM / İSTANBUL
Son Düzenleyen M power; 20-01-2012 08:01. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Kabataştan fünikiler metrosu ile taksime çıkabilirsin. Ya da Kadıköyden taksim dolmuşuna binebilirsin.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ya abi adres tam taksimde değil maps tan baktım kabataşa iskeleye çok yakın yani kabataş iskelesinden yürünebilecek bir mesafede harem-üsküdar-kadıköy buralardan feribot vapur fln varmı kalkan boşuna taksime kadar çıkmak mantıksız geldi bana
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
güncel akşam yola çıkıcam arkdaşlar
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MİTO 1.4T QV
|
kadıköyden beşiktaşa git oradan taksim dolmuşlarına bin. Kadıköyden beşiktaşa git oradan taksim otobüsüne bin. Kadıköyden beşiktaşa git taksiye bin 7 lira 8 lira max tutar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MİTO 1.4T QV
|
uskudardan beşiktaşa git gene aynı yollar geçerli.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
üsküdardan kabataşa vapur yada denizotobüsü yok kardeşim, beşiktaşa gitmek çok alakasız, kadıköyden kabataşa vapurla geçebilirsin, finükiler e binersen gerisin geriye yol yürümen lazım indiğin yer biraz ters kalır, en iyi kabataş iskeleden bir taksiye binip inönü stadının ordan gümüşsuyuna çıkmak
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yani en kolay ulaşım şekli haremden kadıköy ordan kabataş vapuru kabataştan taksi öylemi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kadıköy'den Taksim dolmuşuna bin bence sonra yokuş aşşağı yürüyeceksin zaten Gümüşsuyu'na..Kabataş'tan tam tersi yokuş çıkman gerekir yorucu olur.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
arkadaşlar rota değişti ataşehirden gidicem hareme otobüsler girmiyormuş
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
ataşehirden 13 nolu otobüse bin ümraniyeye geç oradan da 103 kabataş otobüsüne bineceksin ümraniye içinde inip direk kabataşa geçiyorsun.. senin işin kabataş merkezde olmadığı için daha erken inersin stadın ordan yukarı taksi ile çıkarsın..
__________________________________ Asıl sancı uyandığında..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
otobüs falan meşakatli olur onun yerine bana göre en mantıklısı
ataşehirden servisle kadıköy-vapurla kabataş- kabataştan taksi bu istikametle adrese takribi kaç saatte giderim öğlen randevum var ve en geç 1 e kadar yetişmek zorundayım sabah 10 gibi otobüsten ineceğim Son Düzenleyen M power; 20-01-2012 11:47. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ataşehir mi harem demi iniceksin ?
Ataşehir de iniceksen servisleri ile kadıköy e git, kadıköy den beşiktaş vapuruna atla, beşiktaş dan atla taksiye taş çatlasın 15-20 yazar belki o kadar bile yazmaz. ![]() Haremde iniceksen taksiye atla üsküdara git 6-7 lira bişey yazar. atla vapura yada motora beşiktaşdan atla taksiye 15-20 lira yazar belki o kadar bile yazmaz. ![]() Göki,ZD |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ozmn ataşehir kadıköy beşiktaş daha mantıklı öylemi..?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
anlaşıldı ozmn peki bu rotada kaç saatte orada olurum aşa yukarı haberlerden baktığım kadarıyla vapur seferleri iptal edilmiş yarına kadar normale dönermi peki
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |