pars diye bi araba var. isim hakkı telif hakkı diye bişey var.amma illa pars olsun diyorsanız pars olsun :D
ottomanda kabul görmez diye düşünüyorum osmanlı diye almayanlar bile olur :)
bozkurt, revolution(devrim) başarılı olur bence :)
Printable View
pars diye bi araba var. isim hakkı telif hakkı diye bişey var.amma illa pars olsun diyorsanız pars olsun :D
ottomanda kabul görmez diye düşünüyorum osmanlı diye almayanlar bile olur :)
bozkurt, revolution(devrim) başarılı olur bence :)
Bozkurt,Sultan olabilir bence
pek çok markanın ne anlama geldiğini biliyorum kardeşim merak etme
ılla türkçe ıngılzce olma şartı olmuyacaksa bizi anlatan ingilzce bişeyler de olabılır
ottoman yada anatolia . . .
bence anadol olarak devam etmesı mantıklı . bu toprakların ismi asırlardır bu isimde . dünyada bi çok kişi TÜRKİYE yi bilmez ama anatolia olarak antik ismiyle bilir
yurtdışına göndermek gibi bi durum varsa türkiyeyle özdeşleşmiş hayvan,nesne,yapı gibi isimler daha mantıklı bence.
örn: ayasofya, topkapı gibi
hepsi komedi pars olabilir oda peugeot gibi logo direk aklıma gelen saab ı alsa hem ismiyle hem logosuyla pyadakı yeriyle cok basarılı olabilir imza en iyisi idi isim olarak
anadolu işaretledim en azından bir geçmişi olur kuruluş tarihi olur yani ismin arkası dolu neticede zamanında anadol diye bir marka vardı.. ama koç grubu açıklama yapdı tofaş bünyesinde üreticez yeni aracı diye.. gerçi hepsi hikaye neticede fiat olucak .. bir zamanlar nasıl anadol ford motoru ford şasesindeydi buda aynısı olucak her şeyi fiat olucak bir tasarımı farklı olucak o kadar..
kıvanç da fena seçenek olmazdı :D
ottoman dan yana kullandım ;)
pars dedım ben amblemını bıle kafamda canlandırdım jaguara rakıp olabılırız :D
Anadol ya da Anadolu olabilir. Oyumu Anadol a attım.
Göktürk eklenebilir.Bu seçeneklerden Bozkurt gerçekten cazip geliyor.Anadol'da olabilir.
Revo ya da pars olabilir
Revo'nun anlamı var mı ? Varsa nedir ?
kangal güzel olur bence...
çük olsun başka bişeye benzemicek çünkü
bence devrim anadol pars vs ne oldugu önemli degil albea palio gibi araçların çakması olacak olması çok can sıkıcı yine kefeni birisinin üstüne yüklemeyi başardık
Kangal olsun..
Oyum Anadol'dan yana.
osmanlıdan baskası yakısmaz...
Pars dedim.Diğerlerinden daha güçlü ve anlamlı geldi.Anadolu aslanı falan.
Anadol Evolution...
pars iyidir :)
pars iyidir
bir sivaslı olarak kangal diyorum:)
gönül Osmanlı dan yana ama otomobil ismi olarak biraz abest oluyo sanki pars daha mantıklı
şöyle atarlı giderli bi araba yapacaklarsa pars yakışır ama yok memur arabası olacaksa sade bişey anadol iyidir...
oyumu parsa kullandım fakat ilerleyen yıllarda luks segmentte bira araç üretilirse modelinin ottoman olmasını isterdim.
pars çok yakışır...
OSMANLI..:icon_tup:
seceneklerde yok ama olsa olsa ''balon'' olur..
bence devrim olmalı ilk modelden dolayı
" Cacık " yakışırdı ..
Bu gidişle deccal olur üretici kim zaten Bozkurt pars ismi unutun Anadol belki ay yıldız i da unutun gönül neler istiyor e ama bakın su var laflar bosa değil ülkeyi kim yönetiyor
Ha ters kose hesabı ummadığımız isim çıkarırlar ortaya
Yerli Oto'ya ay yıldızlı far || Foto Galeri || Samanyolu Haber
Haberde yazılanlara bak, çizimlere bak...