Yurtdışında yabancıların rahatlıkla telaffus edebileceği bir isim olmalı ona dikkat edilmeli bunun dışında bir isim takıntım yok . Turkuaz yada anadol ve pars türkçe karakter yok rahatlık olur diye düşünüyorum.
vatandaş olsun bence![]()
Bozkurt olabilir![]()
Yeni otomobilin ismi Ampül ya da florasan olur büyük ihtimalle ankete de ekleyin![]()
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
anadol yada devrim olmalı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
baştan söyleyeyim tartışma olsun diye yazmadım bunu..
ne kötü geçmişi var şu zamana kadar kim sahip çıkmış anadola ve ne kadarı sağlıklı olarak günümüze kadar gelmiş yada getirilmiş devam ettirilmemiş bile üretimi.. ismi anadol olursa yıllar önce yarım kalan bir işin devamı olmaması adına anadolu tercih etmedim..
Asıl sancı uyandığında..
pars güzel bence. devrim veya ayyıldız da olabilir.
dünya şehri olan istanbul ' un adının ilk otomobilimizde geçmesi otomobilimize özel bir değer katacağını düşünmekteyim![]()
bende tartısma cıksın diye yazmıyorum ama anadol isminin tekrar devam etmesini istiyorum
bugune kadar sahip cıkılmaması bizim ayıbımız su an en azından ismini tekrar yasatma sansımız var
gunumuze kacı geldi dersen ben hala heryerde essek niyetine kullanılan kesilmis bicilmis bi ton kamyonet versiyonunu goruyorum, gayette calısıyorlar demekki biseyleri dogru yapmıslar o zamanlar ayrıca kıymetini bilenlerde hakettigi degeri veriyor bu araclara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)