Fatih iyidir:D
Printable View
Fatih iyidir:D
Yurtdışına da yollayacaksak PARS derim. Söylemesi herkes için kolay olur. Logo da şuna benzer olur v.s
http://goran.mobile9.com/download/me...s_mjvptzjh.jpg
Anadolu markası altında, ege, akdenlz, trakya (marmara), karadeniZ gibi model isimleri olabilir gibi.
Tabi segmdnt yada donanım olarak sen ustunsun ben ustunum davaları yapılmamalı, kimse tayin etmemeeli kurayla atanmalı,
Bu aracın capaklarında mk1 leri zaten ulkemizde kamu, ticari taksi, ekip otolarında kullanılmalı, mk2 lerle dunyaya acılmalı
pars güzel bi isim olur. :)
devrim iyidir..
peugeot pars diye bi model var zaten :)
http://e1201.hizliresim.com/t/n/1yfmg.jpg
Devrim veya turkuaz iyidir :) Ayrıca fatih diye kamyonlar yok mu :D
Turkuaz iyidir iyi.
Şahin,Doğan,Kartal,Karga S - Slx - L 'nin yeni jenerasyonları geliyor desenize siz şuna :D
otomobiden anlayan seven ilgi duyan insan için mesela benim için her araç önemli bakımsız sağı solu dökük her ne otomobil olursa olsun üzülüyorum ama aynı şekilde 1972 model çiçek gibi orjınal bir murat 124 gördüğüm zaman da heyecanlanıyorum.. şimdi anadol ile ilgili kötü olan herkesin bu aracın kupasıyla dalga geçmesi fiber olduğu için yok efendim araba yapmışlar samandan "inek yedi komşunun arabayı geçen gün" gibi bir sürü aşağılayıcı geçmişi var. aslında bizim insanımız kabullenememiş bu anadolu, ben isterdim ki ilk çıktığı yıllardan bu zamana kadar anadol devam etseydi ufak tefek rötüşlerle ne bilim teknolojik değişiklerle gelseydi günümüze ama olmamış. şimdi yapılacak otomobilin de isminin anadol olması insanların zihninde geçmişte olduğu gibi "-yine samandan yaparlar bunlar - bizimkiler otomobil yapsa ne olur - anadol yada devrimi zamanında yaptılar da ne oldu" vb söylemleri akıllarına getirecek ben bu yüzden anadol olmasın dedim. bu araba babam otomobil tamircisi ilk çıktığı yıllarda anadol servisinde görev yapmış, o da bana anadol aracını sevdirmiştir özellikle coupe'si çok hoşuma gider 2.6cc-6 silindir eski ford motoru swap yapılırsa tadından yenmez derdi eskiden.. düşüncelerimi aktarmaya çalıştım anlaşıldığımı düşünüyorum. :)
Tabi ki geçmişimizden birşeyler taşıması hoş olur ama bana kalırsa artık geçmişe değilde geleceğe bakmalıyız. Milliyetçi isimlerden çok evrensel ve aracın özelliklerini içinde barındıran bir isim olmalı.
bence de devrim veya anadol
en azından bi geçmişi var bunların herkezin bildiği bişey
pars olsun iyidir
birisi demiş bende katılıyorum.pars olsun.Modellerde şehirlerden olsun.Seat gibi.
devrim(revolution) veya anadol gayet basarili olur bence:rolleyes:
PARS 6 vites
topgearda gorur gibiyim simdiden :D