User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Sahibinden.com ile ilgili

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahibinden.com ile ilgili

Son zamanlarda çeşitli kuruluşlar sürekli ilanlara bakarak kredi,kasko vs. maksatlı çoğu banka ya da kuruluş sahibinden.comu takip ediyor ve araç sahiplerinin telefonlarını liste halinde ediniyor sonra bu araç sahipleri tek tek aranıyor gerek ev kredisi, spor tesisler, kasko, hastane vs. ihtiyaçları için bilgilendiriliyor artık öyle bir durum oldu ki aramayan firma kalmadı
    ilan verirken artık bunları göz önününde bulundurmak gerekiyor rahatsız olmamak için yeni bir hat çıkarmanızı ve orada ev arsa araç vs. ilanı vermesnizi tavsiye ediyorum
    bunu sadece bu dertten muzdarip olmamanız için paylaştım...

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca sahibinden.com ile cok enteresan bir tespitim daha var.. Doping yaparak kredi kartı ödemesiyle satın aldıgım reklam desteği ve bununla beraber açmak istediğim ilan 2 dakika içinde onaylanırken, ücretsiz açmaya calıstıgım ilanın onaylanması nereden baksanız 4-5 saat yada ertesi güne ancak onay sürecinden geçiyor.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca sahibinden.com ile cok enteresan bir tespitim daha var.. Doping yaparak kredi kartı ödemesiyle satın aldıgım reklam desteği ve bununla beraber açmak istediğim ilan 2 dakika içinde onaylanırken, ücretsiz açmaya calıstıgım ilanın onaylanması nereden baksanız 4-5 saat yada ertesi güne ancak onay sürecinden geçiyor.
    o zaten bir tür ayrıcalık gayet normal sahibinden.com zaten onu belirtiyor aylık üyelik paketlerinde

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca fiyatlar sahibinden . com sayesinde neredeyse 2 katına çıktı 1 2 sene önce 12 ye satılmayan hondalar şimdi 15 16 ya satılıyor. Saçmalık araba piyasası sahibindene endeksli oldu artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaten bir tür ayrıcalık gayet normal sahibinden.com zaten onu belirtiyor aylık üyelik paketlerinde
    belirtmeye dikkat etmemişim ben o zaman, dogrudur, tabi hoş birşeyde.. madem bu onaylanma iki dakikada olabiliyor, en azından ücretsiz ilan veren üyelerin ilan onay süreleride keşke biraz daha kısaltılsa.. tamam 2 dakikaya, 1 saat olsun 2 saat olsun.. ama ertesi güne kalması gerçekten ayrıcalıktan öte ayrım'a giriyor gibi.
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belirtmeye dikkat etmemişim ben o zaman, dogrudur, tabi hoş birşeyde.. madem bu onaylanma iki dakikada olabiliyor, en azından ücretsiz ilan veren üyelerin ilan onay süreleride keşke biraz daha kısaltılsa.. tamam 2 dakikaya, 1 saat olsun 2 saat olsun.. ama ertesi güne kalması gerçekten ayrıcalıktan öte ayrım'a giriyor gibi.
    doğru aslında aracı ilana koymustum 2-3 gün sonra ilana girdiğini hatırlıyorum geçen sene :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru aslında aracı ilana koymustum 2-3 gün sonra ilana girdiğini hatırlıyorum geçen sene :S
    keşke bu süreyi kısaltsalar biraz, ben bir yazı yazıp yollamıştım gectiğimiz aylardada.. işte bir tek yazıyla olmuyor sanırım organize olup bu işe girişsek mi naapsak? bu ara toplu bir organizasyon olmadı hiç

THUNDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sahibinden.com ilanlarında takma isim kullanıyorum. Beni o isimle arayıp kaplıca satmaya çalıştıklarında, telefonuma nerden ulaştıklarını anlayabiliyorum. Tersleyip kapatıyorum. Bazen hiç konuşmadan kapadığımda oluyor. Tekrar ararsa borcummu var lan size diye o günlük deşarj cümlelerimi arka arkaya sıralıyorum. Rahatladığım bile oluyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı THUNDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sahibinden.com ilanlarında takma isim kullanıyorum. Beni o isimle arayıp kaplıca satmaya çalıştıklarında, telefonuma nerden ulaştıklarını anlayabiliyorum. Tersleyip kapatıyorum. Bazen hiç konuşmadan kapadığımda oluyor. Tekrar ararsa borcummu var lan size diye o günlük deşarj cümlelerimi arka arkaya sıralıyorum. Rahatladığım bile oluyor...
    aynı şekilde bende bu işi öyle farkettim sahte ismimle aradıklarında çaktım işi

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç satılık ilanı veriyorum kiralama firmalarından mesaj geliyor arabanızı bize kiralayın diye çok saçma işler dönüyo sahibinden.comda ...audisi olan bir arkadaşıda bağış için aramışlar audi satıyosunuz para vardır hesabı
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ücretsiz ilanların yayınlanma süresi başından bu yana en az 6 saatti zaten.. ayrıca ücretsiz ilanların ne kadar çok verildiğini düşünün. o yoğunluk zamanı uzatıyor.. ücretli ilan verince neden bu kadar sürüyor diyeceksiniz şimdi. hem paranın gücü hemde sahibinden.com dev bi ilan sitesi oldu artık.. bundan sonra kaymağını yemek isteyecek elbette..

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benim verdiğimücretsiz ilanlar bu güne kadar aşa yukarı 2-3 saat içerisinde onaylandı hep hiç biri ertesi güne kalmadı banamı bir torpil yapıyor bunlar
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim verdiğimücretsiz ilanlar bu güne kadar aşa yukarı 2-3 saat içerisinde onaylandı hep hiç biri ertesi güne kalmadı banamı bir torpil yapıyor bunlar
    Eski üyelere yaptıkları ayrıcalık sanırım benim ilanlarım yarım saatte onaylanıyo..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden com da bisürü ilanım var daha arıyan olmadı müşteriden başka , hayırlısı
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski üyelere yaptıkları ayrıcalık sanırım benim ilanlarım yarım saatte onaylanıyo..
    olabilir ben 2006 dan beri üyeyim ve yaklaşık 2-3 ayda bir ilan veriyorum
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benide bir kere gizli kamera için aradılar.. Bİr çok ilanım var ama bir iki tanesinde foto vardı. Telefon numaralarını gizliyorum

İlanlar kimi zaman 1 saatte kimi zatem 8 saate onaylanıyor

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.arica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca fiyatlar sahibinden . com sayesinde neredeyse 2 katına çıktı 1 2 sene önce 12 ye satılmayan hondalar şimdi 15 16 ya satılıyor. Saçmalık araba piyasası sahibindene endeksli oldu artık.
    olayı honda muhabbetıne cekme pıyasası evet yukseldı ama konuyla nealaka
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)