ne alakası var canım bizde 93 de 94 de gsi var sfi motor parçasıda zebil gibi elektrikli camlarıda var merkezi kilidide var klimasıda var abs side var.. tc side var :) hatta 94 olanda elektrikli aynasına kadar var...
Printable View
Bu parçalar muadil mi orjinal mi? Onu iyi araştırmak lazım. Opel üretimini bıraktı çünkü SFI'ların parçasını.
Ben donanımsız araç yok demedim ama donanımsızı da var ve donanımlısına göre daha da hafif dedim :)
İlk parti gelen 23 aracın hepsi de bomboştu dediğim şekilde.. Sonrakilerin de bir kısmı boş geldi ama 94'ten itibaren hepsi dediğin gibi dolu gelmeye başladı 95'te zaten başına kurşun sıktılar abuk subuk sebeplerden :(
Opel Astra 2.0 GSi 1996 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 117969583
bunun için ne dersiniz peki??
valla bilmiyorum ama araca bugün bakmaya gidiyorum hoşuma giderse yarın alabilirim Allahın izniyle..
Merhaba bir kaç gsi hakkında bilgi almak istiyorum ama yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.
Connecting site...
Birde izmirde kirmizi vardi ***** sitede ilan suresi dolmuş o yuzden link atamadim
dostum facede gsi sorgulama diye bi gurup var orda yardimci oluyorlar hep eski gsi sahiplleri mutlaka birinin eski araci vs cikiyo seceresini cikarirlar yani
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim