1 yada 2 tarzında ve 2. sayfadaki tarzda 15" offsetli jantlarla ;)
Printable View
1 yada 2 tarzında ve 2. sayfadaki tarzda 15" offsetli jantlarla ;)
Tek far, clear + xenon + big bumper ;)
9'' offset sart :)
Enkei gibi sacmalıklara girme sakın böyle bir otomobilde.
3. resimdeki cok guzel bence.Dil kesinlikle koy tek far yapıp xenon yap.Birde kesinlikle enkei falan değil 16 borbet tarzı içe ofsetli keskin v.s o tarz jant koy bas köküne kadar..Fena olur..şimdiden kolay gelsin kardeşim..
efet arkadaşlar clear tek far + xenon alındı FK panjur siparişi verdim baysallara ocak 15 20 gibi gelcek dedi bende 4bar rally golf için üretilen panjuru aldım..bundan sonra sırayla big bumper vr6 ve ya laguna karlık yay film 9j ATS cup jantla dişi sonlandırmış olacas :)ilginize teşekkür ederim.
aslında Ramcho® zemın musaıt aslında on panjuru yenıden kendımız tasarlasak nasıl olur yarın ben yapım bır ıkı calısma farklı olsun mesela farlar mk1 gıbı tek olsun ama ona uygun ufaktan baska bır far daha sıs ama far gıbı yuvarlak olabılır.ne dersın cıtanında bı cızgısını kırmızı yaparsın harekette kazandırır.
abi çalişmanı görmek isterim zaten şu anda ön taraf MK II tek far oldu yani 1 resim de ki gibi buna ek olarak far kaşı mk I veya II için lazım bana şu anda ama senin tasarımını da görmek isterim müsait olduğunun da yapabilirsen:) far kaşinin haricinde zaten panjur uçları kırmızıya boyanacak şerit atılacak yani benim 3 resim de orjinal araçım onun gibi panjura kırmızı çekilecek zaten...
4 Resim Bence...
4. resim güzel
2. weya 4 derim
1 veya 2 derim
ramcho bence far kasi takma bi esprisi yok guzel durmuo bide on tarafa laguna lip takmaktansa toledo mk2 nin dilini tak izgarayada kirmizi serit cekme benim tavsiyem komple mat siyaha boya yada metalik siyaha boyat izgarayi ama icinede arac renginde sim atsinlar ufaktan hareket katsin..jantlarida kesinlikle borbet almani tavsiye ederim arkaya 9,5 onlere 8 tak 15 lastikleride 195/50/16 tavsiye ederim 40/45 yanak takma offsetli jant takarsan egerki balon dursun biras lastikler;) bunlar benim gorusslerim yorumu sana birakiorum eski pcmde biton golf resmi var bi ara rar yapar link veririm..kolay gelsin simdiden...
1. resim ramco kesinlikle,klasik alman Jantlarıyla birlikte :)
xenon KESİN yapma :) kare farlı da güzel bence ama big bumper ve borbetler şart :)
ilginize teşekkür ederim..
onur fikirlerini paylaştığın için saol ama emin ol sadece 1500 tane golf mkII ve jetta mkII resmi inceledikten sonra bunu yapmaya karar verdim panjurum zaten mat siyah zaten sabah takılmaya gidicem takınca resimlerini paylasirim borbet jant çok güzel ama benim gönlüm ATS den yana bakalım kısmet :)
özdin abinin integranın jantlarıda bnce güzel olur , onlarada bir bak istersen
ben olsam far kasi takarim, old skool cogu golf'de var zaten ;)
bi kaç old skool Jetta'da da ben farlara çapraz siyah bant görmüştüm. nası olur ki?
güzel olmaz bence :(
bence 2 çok tatlı duruyor.