ya kendi kendini rezil etmek budur . surucuyu gec araba sahibini bos ver , anladigim kadariyla bu adamlar tv programi yapio . iste zihniyet yanlis . sen araba programi yapiosun adam ne derse yayinliosun . sormazlarmi sana kardesim ne marka egzantrik kac derece , nerde bunun valve traini , piston ne beyin ne yazilim ne vsvs ... Al iste arastirmadan etmeden bi egzantrikle 240 hp alan zihniyeti sen insanlara yayinlarsan , insanlar once sana gotuyle guler sona o arabanin sahibine ... demekki sole saglam bi araba ciksa 4 haneli rakamlardan baslicaklar ummaya ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bence bilerek yapıyolar..Bu tür saçmalıklara herkesin tepki gösterceğini çok iyi biliyolar.Gösterilen tepkide bu videoya ilgi demek aynı zamanda..Stand up gösterisi izlermiş gibi izleyin keyifli geliyo o zaman sinirlenmiyosunuz![]()
Ben bu TV kanalkında yönetmenlik yapıyorum. Bu program yüzünden bazen utanıyorum ulan neler diyolar diye. Hatta arabalara olan ilgimden dolayı bazı çekimlere bende gidiyorum bakıyorum arabaya falan verilen röportajlarda neler sıkıyorlar inanamazsınız. Bunun gibi bissürü video var. Yanlış anlasılmasın benim programla alakam sadece yayınlandığı zaman programı yönetiyorum o kadarAma bazı sözlerinize katılamıycam. Bu program akdeniz bölgesine yayın yapılıyor sadece ve araç bulmak bir sıkıntı oluyor program yapımcısı için. Bulunan araçların sahiplerinede oturup yok bu o kadar güclü değildir demek olmuyor. Oturupta arabasını çekipte oha bu kadarda olmaz diyemeyeceğinden bişe söylemiyorlar. Bunun gibi çok şeyler var Tuning dergilerindede . Bizimkilerin işinede geliyor bu. Şu an iyi - kötü o programın reklamı oluyor ve o bundan kazanıyor
Misal Pembe Şahin vakası. Adam acaip mutlu o arabayı cıkardığı için hiç bu kadar izlenmemişti diyor
Siz anlayın gerisini. Ha bunun yanında Selahattinin arabasından tutunda berkin DJ'e kadar biçok sağlam arabada çıktı bu programa. Ama arabadan anlamayan birisi bu programı yaptıkca salak bi şekilde devam edicek. İlerde ele gecirmeyi düşünüyorum destek verirseniz
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bu arada videoyu yeni izledim hacı abiymiş arabanın sahibiahsuahsuahsa o da dassaq gecio programla orda ahsuahsuahsua yarıldım yaw
![]()
aynen kardes sisir salla , reyting veren ne varsa yap bu sponsorlarında işine geliyor programcınında kanalında. İzleniyormu ewet hemde youtube da bileİşlem tamam
![]()
beklein beklein ben yapıcam herkes sewerek izlicek. Sürekli Du it yorselflerimi anlatıcam. Çok eğlenicez![]()
yayin anlayisi o mertcanokadar ki adam V ile C nin yerine bile dikat etmemis huaha ordan da bi reyting
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)