Fast & Furious
Printable View
-Sürüş tarzını kolaya çekersen, aracın daha az zarar görür
-Aynasız seviyesini %50üzerine çıkınca dinlenmeye çekil, aksi taktirde kodesi boylarsın
-Parçaları çok büyük zarar olmadan onarma, çünkü her parçanın onarılma hakkı 5 sonrasında yenilemek zorunda kalıyorsun.
-E posta aktivasyonunu yapmayı unutma.
-Bir de hesap ayarlarından Accept notifications from your friends seçeneğini tikle ve kaydet ki, ekleyebilelim. :icon_tup:
yarışın bitmesini beklemeden tekrar yarışmak istediğiniz adamın üzerine tıklayın para hemen geliyoo :)
11 lı sureler ındım:D
Abi sisem çok basit;
Aldığın parçalarla araç hızlanıyor.
Yarıştayken müdahale etme gibi bir durumun yok, yarış kendi kendine olup bitiyor.
Her yarış yaptığında polislerin seni yakalama yüzdesi artıyor, düşmesi için beklemen gerekiyor.
Sürüş stilini hard'a aldığında araç daha hızlı gidiyor, fakat aşırı bir fark olmuyor.
Yarışçağın kişileri sürelerine göre kestirmen gerekiyor.
Fazla para veren yarışlar, fazla polis puanı arttırıyor.
Yaptığın yarışlar sonucunda aldığın parçalar eskiyor. Yarış stilini easy'e alırsan, daha az zarar görüyor parçalar.
Her parçayı 5 tamir etme hakkın var.
Genel olarak Para biriktir > parça al = -ki süren düşsün > polis yakalamamasına dikkat et > parçalarını tamir et > tekrar yarış yap > para biriktir.
Yaptığın yarışlar sonucu da şöhretin yükseliyor. Doğal olarak Dünya ve Türkiye sıralamasındaki yerin de yükseliyor.
Pc başından uzak kalacağınız sürede şu takım çalışmasına katılın derim. Faydalı bir şeye benziyor :D
15dk oldu polise yakalandık iimi
aynen :D bu arada 3. de geçtim 10.3 oldu süre her parça 0.1 kazandırmaya başladı :D
parçaları yenilediğimiz zmn tamir düşüyomu arkadaşlar ? düşüyosa bn mundar olana kdr 1. bölümde gazlarım :D
takıma nasıl gircem ben
h.savas nickim..beni de alın...:(:D
11.379'a indim bende şimdi turbo için para biriktiriyorum 10 lara inmeyi planlıyorum
s2000 10,8 sn
easy mode
Keşke s2000 almasaydım :)
tamam herşeyi anladım da
bana aktivasyon maili gelmedi :D
s2000 turbo var coll yok 12.lerdeyim ya
polis yakalayınca ne oluyo ?
çikolota veriyolar :D
banada gelmedi :D
1 saat takım çalışmasına bıraktım gelirim 1 saat sonra :D
şimdi kayıt oldum.
nickim - boost_gear...
menuden tekrar aktivasyon gonder yaptım anca geldi o sorunuda çozduk biraz kurcalıym bakalım şu oyunu
takıma çağrıyıda kabul ettim bunun dışında arkadaş vs eklemek gerekiyormu ?
ballbazar ismiim banada davet gönderirmisiniz
bende başladım adım izmirlicem
benden aktivasyon kodu falan istemedi direk başladım oyuna...
ronin_ nickim bişeler yaptık 13sec leri kovalıyoruz :D
ilkercom olarak kaydoldum :D
Aynasız takibini nasıl düşürüyoruz ? + krediyi nasıl satın alıyoruz veya kazanıyoruz ?
edit:aynasız takibi yarışlara katılmayıp bekleyince düşüyormuş...
tech 2 de olanlar gorev var 1 kişi eksik el atın :D