su takıma benide alın alın bare bide bağladılar benı ya :)
Printable View
haa şimdi haa şimdi derken bağlandık :D
devilboybhr nickim bi bakalım bakim nasıl bişeymiş :D
ilk defa hapse girdim 44dk dedi :D
HANGI GRUP DAHA AKTIF acaba techtuekymı tech 2 mı ? nos sevıye kacta tech 2 de suan
takıma nasıl gircez ? davetsiz olmuyor dimi ? bugra_0101 nickim
düştük mapus damlarına :D
Nickim O.Durmaz bi davet gönderirseniz :)
mmami davet beklıyorum
milksop1985 bi davette ben alayim.
evrendn bi davette bana plz
benim ecu şuan %91 zarar görmüş durumda... onarmazsak ne olur ?
ben bütün parçalar iyice hasar görsün sonra wrenc le onarırım diye düşünüyorum?
gene hapsegirdim hahah :D
takım calısması yapmayı unutmayın =)
Tech düz olan dolu arkadaşlar o yüzden davet yolluyamıyorum aktif olmayanları çıkarttıkça alıcam
forgedede ben yükleniyorum :D
Beyler bazen yarışan önce güvenlik kodu istiyor benden.Sizede oluyormu böyle?
tech3 te hiçbişey yok yaaa girdik takıma ama hikaye yyok mu düzgün bi takım yaaa
korayozan06 davetiye yollarsanız sevinirim
E30_ORHAN davet bekliyorum
bir de başka bir konuda tecrübelerimizi paylaşsak 77 sayfa olmuş aradaki göremiyoruz
bu oyun epey sardı beni :D
takım calısması muhabbetını ben hala anlamadım aq ya :) lıvestrong senı dınlıyorm..
Panpa şimdi takım çalışmasında normalde markette parayla alınamayan ürünler mevcut. Bunları açmak için mesela nos 362 / 443, yani 443 tane takım çalışması puanı lazım.
bu oyunun şifresi filan yokmu hile filan ya :D
Takımında kaç kişi var ?
Tüm Tech Turkey sanal yarısta:)
Hala tutuklanmadim :)
fatih abi tutuklanman lazım ama profil görevi var :D
street met e gelen yokmu :)
Sağ tarafta kırmızı bölümden takıma gir takım mesajları fln varya orda takım çalışması yazıyo ona tıkla kaç saat takım çalışması yapacağını seç(o süre içinde yarışamazsın) süre bitince 4 saatlik takım çalışmasına 4,8 saate 8 puan veriyo sonra takım olarak bişey seçiyosun mesela Nos 443 puan herkes puanlarını Nosun yanındaki Puanı ekleye tıklayıp ekliyo 443 olunca da Nos alıyoruz.Gece kapatmadan takım çalışmasını açın sabah puanları ekleyin üye sayımız fazla zaten herkes yaparsa Nos vs. açmak çok zor olmaz
takıma nasıl girilio arkadaslar ?