bu nasıl bir rezilliktir ya yazık ,,
Printable View
bu nasıl bir rezilliktir ya yazık ,,
galeriden araclari direk eleme sebebim bu
Maşallah araç güzelmiş boyanmadık yeri kalmamış :D
fotoğraflardan belli aracın ön tamponunun haline bakın.
bu arada kilometresi düşmemiş araç çok az artık ikinci elde, bu işi yapanların dükkanlarının
önünde 50 - 100 araçlık konvoy var sıra bekliyor km düşürmek için ankarada.
geçen sene 2010 fiesta sattım 65 bin km de. 50 bin km ye düşürmüş sahibi geçende ilanı vardı.
15bin km için bile yapıyorlar bunu şaşıyorum. alışkanlık haline mi geliyor ne.
benim aracım da
2005 de 55.000 km de
2006 da 30.000 km de
2008 de 35.000 km de
2010 da 90.000 km de
servise girmiş ve ben 140bin km de satarken Ahmet_28 ahmet abiye ekspertiz aldığımda öğrenmiştim. iyi ki İstanbullardan boşuna kimseyi yormamışım Antalya' ya yaz sıcağında. 2 gün sonra Konya ya satmıştım aracı alıcısına durumu anlatıp, akibeti nedir bilmiyorum şimdi.
galerinin ismini yazın da başkalarının canı yanmasın
gözlerim bozuk değilse zaten aracın burun önü komple sola dogru kayık duruyo :D yani böyle şeylere dikkat ederim , sizinde dikkat etmenizi öneririm
oa ya şerefsizler....
Aynen zaten aracın fotolarından ne oldugu belli oluyor.
Psikopata bagladım artık direk sahibindende tribim. Aracı begenırsem mega foto ekrana x3 yaklasıp didik didik bakıyorum :) Zaten aracın özellikle hatları kendini çok ele verir. Bunda bariz var önden bir incesi :D
Eğer bilinen bir yalan varsa bunu şikayet olarak belirtmek lazım. Adam bastıra bastıra hasarsızdır yazmış, bu ilan durdukca en azından bu söze inanlar bakmaya gidecek masrafa girecek.
Yakıcan arabayı orda :) bak bida yapıyomu
sırf bu galeriler yüzünden milletin birbirine güveni kalmadı araç alıp satarken ya.. .ümbük herifler ne nane varsa yiyorlar. namusuyla şu galericilik işini yapanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez heralde...
boya yüzünden fiyat kırma olayı bu herifler yüzünden çıktı ama maşallah düzgün araba yok, nerde pert var onu itelemeye çalışıyorlar millete.
çiziksiz araba sattım aciliyet yüüznden galeriye adam 4 gün sonra kaza yaptı, arabayı onardı hasarsız diye satmaya çalışıyor. pehhhhh......
Allah ıslah etsin bunları yazık günah bu ne ya :(
Haram yemek ne kadar rahat oldu memlekette
bu ne harbiden yazık yav günahıdamı bilmiyo bu insanlar
Bunun galeriyle v.s ile alakası yok.
Böyle kullanıcılar da var. 3 Kuruş para için ağız dolusu küfür + beddua yemeyi göze alıyorlar.
Kul hakkı yiyorlar... Allah bu dünyada da öbür tarafta da çıkarır bir yerlerinden...