User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
255 sonuçtan 248 ile 255 arası

Konu: Xenon far artik muayeneden gecmiyor!!!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslında çok zekice tamponu sök xenonları çıkart v.b uğraşıcağına sigortayı çıkart oraya yanmış bir sigorta tak sisler yanmassa sanırım ağır kusur olmaz.. bir dahaki muayenede aklımda bulunsun ne hammalık yapıcam tamponu sök v.b
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bir sis yanmıyormuş muayene istaysonunda fark ettim, şimdi işin gücün yoksa ampulu değiştir geri gel falan diye düşünürken onay geldi, hafif kusurlu geçmişim.
    bu arada bende 4300k xenon taktırmıştım sislere, hadımköyde tipiye yakalandım yolumu göremedim ertesi gün söktürdüm, 3000k ile daha iyi görüş elde eder miyim?
    kimse yanlış anlamasın normalde sisleri yakan birisi değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3000k zaten fog light olarak geçer.. normalde kısalara uzunlara uygulanan bir ampül değildir.. zaten sis için yapılmış bir ampül tipidir.. ebayda aratırsan genelde 3000K (Fog Light) ibaresi görürsün zaten.. ben çok faydasını gördüm..

geçen sene ağır bir sis vardı sıfır önünü göremiyordun köprü yolunda bir açdım sanırsın aracın önünde bıçak var sisi yarıyor orta şeritten tıngır mıngır gidiyorum millet frene basa basa 10-20 gidiyor ben 60-70 neyse aynaya bir bakdım peşimde millet kuyruk olmuş beni takip ediyor milletede faydamız dokunuyor ara sıra 3000k doğru yerde kullanırsan gayet hem sana hem çevrendekilere faydalıdır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3000k zaten fog light olarak geçer.. normalde kısalara uzunlara uygulanan bir ampül değildir.. zaten sis için yapılmış bir ampül tipidir.. ebayda aratırsan genelde 3000K (Fog Light) ibaresi görürsün zaten.. ben çok faydasını gördüm..

geçen sene ağır bir sis vardı sıfır önünü göremiyordun köprü yolunda bir açdım sanırsın aracın önünde bıçak var sisi yarıyor orta şeritten tıngır mıngır gidiyorum millet frene basa basa 10-20 gidiyor ben 60-70 neyse aynaya bir bakdım peşimde millet kuyruk olmuş beni takip ediyor milletede faydamız dokunuyor ara sıra 3000k doğru yerde kullanırsan gayet hem sana hem çevrendekilere faydalıdır..
    istanbulda 4300k zor bulmuştum, ebay'den bakayım abi, teşekkütler bilgi için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sislerin h kaç bilmiyorum ama varsa cnlight marka al ampülü.. ebayda aratırsan çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sislerin h kaç bilmiyorum ama varsa cnlight marka al ampülü.. ebayda aratırsan çıkar.
    hb4 zannedersem abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ingilizcen varsa cnlight satan bir iki satıcıya sor "hi do you have 3000k hb4 type of bulb i use my fog lihts " ona göre cevap verirler yes no yada halaymı çeksek diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ingilizcen varsa cnlight satan bir iki satıcıya sor "hi do you have 3000k hb4 type of bulb i use my fog lihts " ona göre cevap verirler yes no yada halaymı çeksek diye
    arkadaş gelsin öyle sipariş vereyim abi, devlet okulundan öğrendiğim ingilizce ile bişey diyemem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)