komple döseme yaptırmayı düşünüyorum, alkantra, daha önce yapırdığınız veyahut tavsiye ediceğiniz döşemecileri paylaşırsanız sevinirim. işini severek ve özenerek yapan usta tercihimdir![]()
komple döseme yaptırmayı düşünüyorum, alkantra, daha önce yapırdığınız veyahut tavsiye ediceğiniz döşemecileri paylaşırsanız sevinirim. işini severek ve özenerek yapan usta tercihimdir![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
bence alakantrayı tüm arabaya yaptırma alacantra deri karşımı yaptır alacantranın hem metretülü pahalıdır hemde benim bildiğim nazik bir kumaş türü o yüzden aracın her yerine kullanmıyorlar genelde alacantra süet nubuk yada deri karşımı yapıyorlar.. tabi bunlarda paraya bakıyor..
birde bir tavsiye daha popo konulan yere sakın sakın kattiyetle tavsiye etmıyorum dış yanal destekler alacantra iç deri tavsiyem..
- K -
________
Dr.Ecu
bencede koltuklarda sırt ve popo kısmı dayanıcagını sanmam nazik bi kumas ama tavan kapılar olabilir ben tavana yaptım super oldu nubuk olabilir mesela
İstanbulda arıyorsan koltuk döşemeleri için ayrı konsol alkantra kaplamak için ayrı 2 ustam var.Tam olarak yaptırmak istediğini söylersen yönlendiririm seni...
artcar ve altınuç , ikisiylede güzel çalışmalarımız oldu , bi takım ön koltuğum hala artcarda... tavsiye ederim.
hatta mumknse koltuklarda hıc olmasın alacantra sımdı aklıma geldı bıoncekı aracımda yan destekler alacantraydı bellı zmn sonra terden deformasyon cok oluyo(yaz ayları) renk atıyo(kirleniyo daha dorusu ve tüyytüy oluyo) suan kı aracımda da aynı durum mevcut tüytüy garip böle iğrenç![]()
- K -
________
Dr.Ecu
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Vallahi dediğim gibi suan S6'da yanlar deri recaro orta kısımlar alacantra.Yazın deli terletiyo (kıcı yapısıyo ınsanın resmen) ve ter kot surtunme asırı deformasyon yapıyo..Gene siz bilirsiniz..
Daha oncede spor koltuk kullanıodum(isotta) eskı aracımda alacantraydı yanal destekler onlarda aynı S6'dakı durum olmustu(içtede-dıstada kısacası tüy yapıyo,deforme oluyo,kirli görünüm gibi oluyo vsvs) tecrubelerım bunlar.He benımkıler fabrıkasyon(kullanılan malzemeyı tabıkı bılemem) artcar'ın yaptıklarında hıcbısey olmayadabılır bilemiyorum.Ama tecrübem bu sekıldeHayırlısı olsun ne diyim.
Geri kalan tavan yan kapılar direkler vs bir sıkıntı yok çok şükür bende..Tek dert koltuklar.
- K -
________
Dr.Ecu
valla torpidom alacantra değilbilgim de yok o konuda.Ama koltuklar aşırı narin oluyolar bunu bilir bunu söylerim..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)