|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
Gecenlerde ufak bir tartışma olmuştu sitemizde bende soru işaretleri silinsin istedim
herkezin arkasından konuşulduğu böle piyasada iş yapıyoruz iyi insanlarda var hazımsız insanlarda mevcut hayatın her karasinde olduğu gibi ama şöle bir laf vardır kişi karşısındakini kendisi gibi görürmüş neyse.Konuya gelirsek yurt dışı ve yurt içi olmak üzere rally drag rolling vs vs koşan araçların kapaklarını ve kapak rektifiyelerini yapıyoruz ve sadece yaptığımız iş bu kapak emme manifoldu gaz kelebeği custom emme manifoldu vs çalıştığımız tek kulvar bu ve amacımızda ne yaparsak yapalım en iyisini en kaliteli hizmeti en iyi mühendisliği uygun fiyata yapmak yurt dışına yaptığım fiyatlar yurt içine yaptığımın 2 katı kadar yani anlatmak istediğim kendi ülkemin insanlarına kaliteli bir hizmet sunmak.iş yaptığım coğu arkadaşımızda sitemizde üyedir yazabilirler zaten saygılarımla![]() ![]() ![]()
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Maşallah abi.
Allah hayırlı kazançlar versin. İşine kefil olacağım sayılı adamlardansın. Benim kapakta fena oldu hani Ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
Çok konuşulan bir makinaydı, türkiyede modifiye alanında kullanılacak olması bence bizi adım daha ileri götürecektir.
![]() İnşallah en kısa zamanda güzel bir proje aracına imza atar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Compact
|
Hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Civic Sİ (Zenci)
|
çok insanın işine yarayacak,bu iyi oldu
__________________________________ JDM 76 Zenci Sİ PISTON GARAGE52 ER 925 '99 Civic EJ9 Hatch 16 JDM 76 '93 Civic Sİ Hatch |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Allah bol kazançlar versin.
Herkese bol flowlu bol cfmli günler
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
Kapak makinasi kapağı buna denir
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
![]() ![]() ![]() ..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Masalllah Kaan Allah daha ılerını gıtmenı nasıp etsın.. Sıkıntısız hasarsız ıslemler dılegıyle..
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: astra 2.0
|
Supermis bende isletmem lazim kapagi artik
bi guzellik yap be haci kampanya felan
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Makineyi pek göremiyoruz ama güzel
Maşallah, Allah Daha çok versin.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Seni bilen biliyor abi dahada çekemeyen varsa oda onların hazımsızlığıdır...Yaptığın işleri biliyoruz stok bi corsanın sadece kapakla vteclerle nasıl yürüdüğünü bizzat gördüm.Buna benzer biçok örnek var biz sadece sana kapak yaptırmak icin 55 bindeki typerın kapağını açtık sonuçlarıda hem biz hemde burda videolarla herkes görücek
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin inşallah
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
şimdi kapagın kenarından girerken 3 derece açı ile gaydın orda ufak bi çapraz dönüş ile geri çekerek uc kısımdaki yere geri dön
ahauahuahuahuao ne ya bildiğim hayvan oldun kaan az ye yada spor yap.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kaliteli insan derlerse seni gösteririm ilgili özverlli çaliskan anlayişlı butun sen ile ilgili sözler bunlarda kifayetsiz ama
olsun dedim bi kere ben sevıyorum abı senıı
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
ah be kanka gene diyorum benim kapağıda o kadar mıncırdık flow testinde unuttum resim çekmeyi
nese artık bidahamı açsam makinaya sarılıp resim çekem
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: V8 - I6 - I4
|
hayırlı uğurlu olsun abi , Allah bol kazançlar versin
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Guzel Kapak olmus kanka
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Kaan beyle görüşüp sıramızı aldık,telefondaki ilgisinden esnaflığı belli oluyor, teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |