Bende 2 gun once başparmak tırnağımı köşeden fazlacana kestim biraz kanadı 2 gün zor ayakkabı gıydım smdı daha iyi fakat olan dünkü halı saha maçıma oldu:)
Printable View
Bende 2 gun once başparmak tırnağımı köşeden fazlacana kestim biraz kanadı 2 gün zor ayakkabı gıydım smdı daha iyi fakat olan dünkü halı saha maçıma oldu:)
bende yakın tarihte ayak parmağım için gittim..iğneyi vurup uyuşturdu parmağı sonra yarısını kesip aldı kremlerini filan sürdü ağrı kesici iğneleri vurdurup gönderdiler..ama acısı çok fena sızlama yapıyor ayağını basamıyosun yürüyemiyosun sürekli yatman gerekiyor ilk 1 2 gün..
öncelıkle gecmıs olsun aynı sorunu bende yasıodum askere gıtmeden once EMOT ızmırde el mıkro cerrahıde amelıyat oldum ve kurtuldum %90 ın uzerınde garantı verıyolar tekrar olmayacagına daır hemde dıkıs ızı dahı kalmıyor amelıyattan sonra bıraz tuzlu 2 parmak ıcın ben 1500 lira falan vermıstım 2 sene once ama artık hıc sorunum yok bu konuda halı saha macı vs yapıyorum kanama bıle olmuyor benım tavsıyem bu olur sana bı daha bu konuda sıkıntı asla yasamazsın ben ıyıkı amelıyat olmusum dıyorum cektırme ıslerıne gırme tekrar aynı sorun cıkar karsına dıger ıslemlerde gecıcı onerıler
bi doktora git güzel bi ilaç verir orayı kurutur. yoksa bugun geçer yarın geçer diye ben gibi bekleme
iboo kardesm git kurtul bu şerefsiz illet geçmicek bende sen gibi yaptım ama pişmanım...
iltihap geçsin diye ilaç içtim bayağa uzun süre, karaciğere zarar vermişiz sen hesap et durumu git çektir kurtar ibo sonrasında başka yere zarar verirsin.
dostum bu futbolcuların sakatlandıklarında kullandıkları bi sprey var dondurucu uyuşturucu bir sprey ondan bulursan bölgeye sıkıp uyuşturup batan yere anlık müdahele edebilirsin
bendede var o geçmiş olsun dikkatli kesin tırnagı