|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar bence her kezin indirip bakması gereken bir tablo.. 15.01.2012 tarihinden itibaren geçerli olan Tüv hasar tablosu..
http://www.kugm.gov.tr/BLSM_WIYS/KUG..._2769_1_64.xls |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Teşekkürler.
Şimdi bunu indiren arkadaşlara sorayım. siyah folyo kaplı stoplar ağır hasar sınıfınamı girmiş oluyor acaba? Algılayamadım. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
nerde yazıyorki ben bulamadım.
bu arada demin bir konuda sohbet ediyorduk xenon far yükseklik ayarı yasakmış diye o burda var 5.3.16 Gaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı yok Ağır Kusur 5.3.17 Gaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı çalışmıyor |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
motor no orjinal değil hafif kusur swap yapıp muayeneye girilebilirmi o zaman
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
altlarda biryerdeydi :S
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
valla folyo yazdım arama yaptırdım bir plaka çıkdı birde cam başka bir şey çıkmadı
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
sanırım buna giriyor Fren lamba(ları): hasarlı cam nedeniyle farklı renk veriyor Ağır Kusur Fren lamba(ları): camların rengi solmuş Ağır Kusur Fren lamba(ları): hatalı boyanmış Ağır Kusur bunu öylesine yazmışlar heralde, abs olmayan bi ton araç var, ben dahil ![]() ABS sistemi: yok Ağır Kusur __________________________________ 0/1 (15)
Son Düzenleyen JANJ@N; 22-01-2012 15:05. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
araç çok alçak önde plaka yok hafif kusur egzosdan gürültü ağır en ilgili maddeler bunlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Arka yay(lar) : araç yere çok yakın Hafif Kusur
Ön yay(lar): araç yere çok yakın Hafif Kusur Yay konusunda soru kalmadı artık kafada. İstediğimiz kadar alçaltabiliriz. Çamurluklar: tekere sürtüyor Ağır Kusur Çamurluğa sürtmemek şartıyla.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: ef
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() bu durumda neye kime göre nasıl sesli oluyor
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Peki yukarıda yazdım çözemedim bakarak. Stoplardaki folyo ağır kusura mı giriyor?
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
31.07.2004 ten itibaren minibüs, otobüs ve benzeri araçları kapsıyor otomobil ve kamyoneti degil
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
bu durumda değerlendirmeye alınırsa ağır kusur olur __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
O zaman sökelim biz onları
Teşekkürler
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: --
|
Selam,
Bi konu vardı ama bulamadım. Aracım ağır kusurlu sayılır geçemedi. Eksikleri tamamladım.yeniden internetten randuve almam mı gerekiyor yoksa selamın aleykü emmi ben geldim desem kafi mi? Teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
İlk girişinde geçemedi isen ve geçemediğin tarihten sonra 30 gün dolmadı ise randevu almadan paldır küldür gidebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
Cam çatlakları da hafif kusur olmuş
Sağ aynanın olmaması nasıl hafif kusur Fren lamba(ları): ışık şiddeti uygun değil hafif kusur Geri vites lambası: fonksiyonunu yerine getirmiyor hafif kusur Dörtlü ikaz sistemi: hatalı yanıyor hafif kusur Dörtlü ikaz sistemi: sinyal frekansı çok hızlı hafif kusur Dörtlü ikaz sistemi: sinyal frekansı çok yavaş hafif kusur Kontrol lambası:Hava yastığı (Airbag) için sönmüyor hafif kusur Duman oluşumu: çok fazla siyah duman oluşumu hafif kusur Acil çıkış(lar): acil cam kırma çekici yok hafif kusur Acil çıkış(lar): acil çıkışlar gerektiğinde açılmıyor hafif kusur Bunlar gibi daha niceleri var, ağır kusur olmaları gerekirken hafif kusur olan. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
e swap yapılabilir ozaman rahatlıkla? zaten ben daha bmw lerin motor nosunu okuyabilen görmedim haklılar m50 lerin mesela çok ters yerde motor nosu ben telefon sokup fotosunu çekmiştim öle görebildim anca
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |