Soner sen istmesen bile o pamuğu tıkayacaklar :)
Printable View
Soner sen istmesen bile o pamuğu tıkayacaklar :)
konu acaba ölümden sonra yaşam var mı mı yaw.. hadi kavga edelim bence var bence yok diye.. adam bişey paylaşmış yaşamda az hata yapmak adına.. nereye gidicdek bakalım olay..
Kaç canın cansız bedeninin namazını kıldım,omuzlarımda taşıdım,toprağa koydum,toprak attım sayısını kestiremiyorum bile.. ( annem,babam,abim de dahil ) Ölümü düşünmediğim 1 saat bile olmuyor.. Ölen çok çabuk unutuluyor maalesef. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın diycem ama bu mümkün değil..
Kendi adıma en çok şunu diliyorum yaradan dan; Evlat acısı göstermeden al canımı Allahım.
ölüm her daim var.. aklımızdan cıksa bile.. güzel bir yazı olmuş..
ölüm bir yok oluş değil var oluştur... allah ölümün hayırlısını versin
:)yasar abı saolasn arabayı verym sana 2 tane 106 ckar bunun kaportadan .
Soner abı eyvallah :)
Allah herkeze hayırlı ölum nasıp etsın
Bende yakın zamanda doktor bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.Hiç beklemediğimiz bir anda aramızdan ayrılıyorlar gerçi bizim içinde geçerli ama insanoğlu çok çabuk unutuyoruz.Mesela hasta olduğum zamanda iğne yapmaya sadece onu çağırırdım.Şimdi şu an yine ateşten yatıyorum yatak döşek ama yok mesela:(
Kısacası konu çok yerinde olmuş teşekkür ederim kendi adıma
serkan geçmiş olsun. yaşar, sen isimden torpillisin tabi, sonerle dalganı geç :)
Ayrıca ben dünya üzerinde bütün işlerini bitirip evin bir kenarında ölümü bekleyen kimseyi görmedim,herkez hayat mücadelesi verirken hesapda olmadan ansızın ölüyor.
yaşamak için buradayız hayatlarımızı öyle yaşamalıyız ki ölüm bizi almaya geldiğinde titresin.
ölüm tribine girdim iyimi :(