Her canlı ölümü tadacak, ölüm ALLAH (CC)'IN EMRİ...ölümün bile hayırlısını versin YÜCE RABBİM...
Printable View
Her canlı ölümü tadacak, ölüm ALLAH (CC)'IN EMRİ...ölümün bile hayırlısını versin YÜCE RABBİM...
Ne yazılabilir ki... Şu dünyadaki tek gerçek Ölüm... Rabbim herkese hayırlısını ve sıralısını nasip etsin.
Çok güzel bir yazı, tüylerim ürperdi okurken.
arkadaşım herşey çok güzeldide şimdi benim dışarı çıkıp 4-5 tane iş koşturmam gerekiyor tırstırdın adamı
Alacak nefesin varsa trenin altına atla belki burnun bile kanamadan kurtulursun.
Ama bu ölümü unut demek değil tabi ki...
Söylediğimi abartı olarak düşünenler alttaki linke tıklasın.
Bebeğin mucize kurtuluşu | Mynet Haber
İnsan ne olursa olsun birşeye başlamadan önce ( İNŞALLAH ) demeli bazı insanları bakıyorum 1-2 ay sonraya plan yapıyorlar yılbaşına 2 hafya kala arkadaşlarım gitti rezervasyon yaptırdı. insanın 1dk sonra çıkacağı belli değil , güzel bir paylaşım anlayana.
“Hiç ölmeyeceğini zanneden biri gibi çalış, yarın ölecek biri gibi de tedbirli ol.” (Câmiu’s-Sagîr, 2/12, Hadis No:1201)
insanın yarına çıkacağı belli değil haftalarca günlerce öncesinin planı yapılıyor. demek istediğimi anlamadınız abi.
Korkmuyorum ölümden , geleceği varsa buyursun gelsin... Herşey bir nefes kesilmesi değil mi ?