|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 207 recai..
|
slm arkadaşlar! bitene ailemiz için 0 KM kia sportage düşünüyoruz eksi ve artılarını bilen arkadaşlar yazarsa şimdiden teşekkürler..
__________________________________ eski bir dost... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aynı sınıfta hatta aynı araç diyebiliceğimiz ix35 i daha çok beğeniyorum aslında ama tasarımı çok ilgi çekici ve farklı duruyo
- olarak herhangi bir yorum dezavantaj vs duymadım bu iki araç hakkında bence sınıfında kaliteli şehir içine uygun araçlar __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Eğer motor ve şanzımanda bir değişiklik yoksa eski modelleri ile arasında 4 vites olduğu için çok fazla yakıyor..
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Cidden bende merak ediyorum? 1.6 benzinlisi 60 bin liraydı gayet iyi fiyat bence.
Kullanan test eden varmıdır? Detaylı bilgiye sahip olan? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend
|
KIA - Sportage
Sitesinden az çok bilgi sahibi olabilirsin Eksi yönleri kişiden kişiye değişir,benim beğendiklerimi sen beğenmeyebilirsin. Şekerpınar'daki Kia'da çalışıyorum.Yolunuz düşerse ve araç olur ise ufak bir test sürüşü ayarlayabilirim Benim gözümde hoş bir araç,beklentilerinizi karşılar,eski modeline göre bayağı bir önde.İşçilik kalitesi bir Alman arabası kadar değil,ancak kötü demekte haksızlık olur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend
|
1.6 Litresinde 6 ileri düz;2.0 dizel motorlusunda ise 6 ileri triptronik vites var.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
Ofisten arkadasimin hanimi kiada satis mudur yardimcisi arkadasin yorumu 1.6 184hp lik modeli gelmis daha yeni ondan almayi dusunuyorum asiri keyifli bir arac.diyor geneli olarakta musterilerin %95 i memnun sorunsal gelen olmamis diyor (benim sahsen hicbir bilgim yok arac hakkinda)
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
araç dizayn olarak gerçekten çok güzel, cezbedici fakat 2.eli değer kaybetmeye yatkın gibi düşünüyorum...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
İlettim yeni ciktigini soyluyor arkadas 1.6 ymis anadolu grubunun sitesi daha guncellenmedi yabanci siteden bakabilirler diyor
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
hatta uluslarası sitede 2.0 dizel ile 2.0ve 2.4 benzinli modeller var almanyadakilerde sadece 1.6 135hp falan haliyle her ülke sitesine bakmadım eğer oyle bi seçenek varsa 1.6 benzinli turbo vs vergi avantajıyla çok başarılı olur __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 08'jetta :)
|
Toyotaclubtr den bir arkadaş detaylı bir şekilde incelemesini yapmıştı Sportage' nin linkten detaylara bakabilirsiniz.
KIA SPORTAGE 1,6 M/T __________________________________ .... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |