parça parça satılır neden satılmasın ama getirisini iyi hesaplamak lazım...
parça satıcaksan şarj dinamosu 98 e uyar mı bilmiyorum ama talip olabilirim...
Printable View
parça parça satılır neden satılmasın ama getirisini iyi hesaplamak lazım...
parça satıcaksan şarj dinamosu 98 e uyar mı bilmiyorum ama talip olabilirim...
kankam arkandayım tam derstekk benden sanaa her türlü koştururuzz bizim odunlukta saklarız :D arabayı
peynir ekmek gibi satılır bence :)
Oldukca çabuk tükenir ve yekünde komple satılmasından çok daha yüksek para toplar.
mesaj atmıştım parçalar için o parçaları ve daha aklıma gelmeyen bikaç parça daha var onlarıda ben alırım.
tamamdır karar verildi en kısa zamanda parçalamaya başlıyoruz :D :D :D
Özel mesaj ben de attım
torpido kapılar bakalitler tavan döşemesi vs komple içi
motor içi ve araç içi elektrik tesisatı için bi fiyat atabilirmisin
Acilinden satılık diyorsun ama parça parça satayım mı diyorsun, satarsan iyi para zaman sıkıntın yok ise.. araba bu 4-5 kaporta parçası olarak görme. kaput bagaj tamponlar hooop diye gider ama motor 50 parça araç içi elli parça hepsine müşteri çıkıcakta ölme eşeğim ölme.. aracını hacizlik durumu yok diyorsun eee o zaman ne dieye atraksyon arıyosun bin arabana satılana kadar..
ben tavan hariç içine talibim fiyat uyarsa
Allah yardım etsin valla o tarz sıkıntıları çok iyi anlıyorum
peki bir kaç lira zararına satmayı deneseniz aracı daha çabuk gidebilir yine
Eğer komple aracı satma fikrinden vazgeçmediysen , Pm at arayayım seni , tek tek uğraşma.. Rakamda anlaşırsak yarın alırım aracını.
pm attım kardeşim soon rakkamı
arabayı parçalamak bence çok mantıksız ..
Parça parça satarsan çok kar edersn ama araç iyi düzgün bir araçsa parçalama derim
arac lınk ı var mı?
arac model donanım fiyat nedir bende arac arıyorum
İngiliz'lerin sürekli yaptığı iş. Ama bence çok kolay olmaz bu iş. Ama niyetiniz varsa iyi getiri yapabilir. En son kalıcak çıplak kupayı ben almayı düşünebilirim bu arada.