en geç 26 şubat akşamına kadar telefon alacam ya iphone 4s 16 gb alacam 1900 tl yada samsung galaxy s2 alacam 1350 tl arada tabi fiyat farkı var da sizce hangisini almalıyım ve neden almalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()
en geç 26 şubat akşamına kadar telefon alacam ya iphone 4s 16 gb alacam 1900 tl yada samsung galaxy s2 alacam 1350 tl arada tabi fiyat farkı var da sizce hangisini almalıyım ve neden almalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()
ıphone alırsan siteden birisi satıyordu sıfırını 1600 tlye ona bir bak istersen
http://www.techturkey.com/forum/off-...phone-4-a.html
IMPOSSIBLE IS NOTHING
4S derim. ben gayet memnunum
Ben iphone al derim başkası s2 der böyle uzar gider vs vs
Senin kullanım şeklini bilmeden nasıl yorum yapalım?
İnternette yüzlerce yazı ve 10larca karşılaştırma var ikisi arasında.
Biraz vakit ayırıp okursan daha kolay yaparsın seçimi
iphone dan sıkılıp S2 alan, sonra kafasını duvarlara vurarak tekrar 4S alan bir kaç kişi tanıyorum o kadar diyeyim, sen buradan konunun ana fikrini çıkar![]()
ikiside mükemmel cihaz sen bence ne kullanmak istediğine karar ver android mi iOS mu ?
bide biraz araştır sonra android marketin içinden virüsler çıkmasın milletin facebook duvarına otomatik mesajlar yollamasın aman diyim![]()
4s öneririm bendegerçi s2 kullanmadım ama gayet memnunum 4s ten
s2 o fıyata nerde acaba bende alabılırım ..
nan mayami note geleli yıl oldu siyah beyaz çok sattık
isteyene 1700 liralara note 1300 liralara s2 veririm![]()
Hız,şarj süresi,uygulama fazlalığı,dizayn,hafiflik=S2
iphone olsun çamurdan olsun=Iphone 4s
karar sana kalmış,eger bızıklarım yazılım atarım rom yuklerım kendım bıle rom yaparım hatta brick edene kadar ugrasırım dersen S2 yok ben jail bile yapmam stock kullanırım dersen gene s2haha
imza eski iphone kullanıcısı
s2den iphone'a neden gecılmıs onuda cok merak ettımbn birkere bile aramadım sahsen iphone'u..
ayfon varken cebımde sarj aletsız gezemezdım zırtpırt biterdi s2 de kendi rekorum 48saat 3dk gibi bir süre..Orta kullanım kasmadanda 30~35saat cıkartabılıyorum.
suan farklı bır rom kullanıyorum gene 24saati rahat devirebiliyorum.Kullanıcıya baglı ıstekler performansmı ıstenıyo hızmı yoksa ortaya karısık mı.. He stock rom stok kernel durum ne dersenız gene 24saati gecebılıyosunuz![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)