heryer sıcak su diyor ya aynen oyle yapıcam sanırım, peki bu kontak spreyi dedikleri zımbırtıdan sıksam nasıl olur ?
Printable View
heryer sıcak su diyor ya aynen oyle yapıcam sanırım, peki bu kontak spreyi dedikleri zımbırtıdan sıksam nasıl olur ?
evet şimdilik kontak spreyi sıktım bolcana bakalım ne olucak
kontak spreyı dedıgın elektrıkcılerın bu oksıt olayını cozsun dıye olan sprey sanırım. eger dogru spreyse sende dogru hareket etmıssın demektır.
ama o oksıtler nasıl olmus hayret arabaya su gırmıs olabılır yada asırı nemlı bıyerdeyse araba oda yapmıs olabılır. araba daha once antalya tarafında fılan olmus olabılırmı ?
oksıtlerden tamamen kurtulduktan sonra bıdaha hava ıle temas edemıcek sekılde gressle oraları sıkıntı kalmaz heralde. tabı bu senın problemını cozermı orası bılınmez. :D
abi oksidi söksün atsın diye sıktım :D gres alıp sürücem :D
sanırım doğru sprey :D oksidi aldı götürdü zaten üstünde contact spray yazıyordu bende boca ettim oraya buraya :D
ilk smarta sürdüm komple baktım alamıycam :D onra kendime sürüp kapıyı açıp içeri oturdum daha ağzırız sızısız oldu :D
ahahahah evet benzin biterken 5 litre kaldı yazısını gördük görücem bugüne kadar bende hiç çıkmadı diye diye benzinim bitti yolda kaldım :D ahhahahahaha
benim arabada çıkmadı meret :D ataşehirde girişte tam göbekte kala kaldım :D millet çok mu yakır arabada yolda kaldın gibilerinden şakalarla yaklaştı :D smart ile benzini bitip yolda kalan tek insanım sanırım :D
itmek zor olmamıştır :P
ya yok yokuş aşağı sürüklendi gitti :D ama benzinci biraz yokuş yukarıydı o yüzden bidon alıp arabaya gelmek zorunda kaldım o kısmı yüz kızartıcıydı :D
yanımdan da bir s2000 yanlayarak geçti bizim forumdansa yanlayacağına ii dakka dursaydı makbule geçerdi.
aehehea :D bişi sorucam sıkıştırmıyo mu insanlar ufacıcık görüp :D zor olmuyo mu kullanmak :D
bu saatten sonra atarın giderin bini bir para
Yarın resmi tatil ken hazır , bi nargile mi yapsak smartcılarla ??
yarın ne yazıkki evdeyim :( aile mode on
gerçi yarın dışarı çıkmak çok da mantıklı değil ; camdan içeri molotof kokteyli yeme ihtimali şimdi aklıma geldi :(
Sen ( Sultanoğlu ) ve benden başka smart kullanan yokmu ya forumda ?