Valla super olur bayada varmis aslinda sitede :)
Printable View
Valla super olur bayada varmis aslinda sitede :)
Zamaninda nerdeydi bu smartcilar ;))) fotograf cekmeye smart bulamioduk bulusmayi birak ;)
Enes artik smarta donmenin vakti geldi :)
Hain planlarim var bu sefer ama toplum baskisi iste aldirmiyo es dost yeter vazgec artik su arabadan diye ;) bana kalsa air ride fortwo yaparim da :)
Valla muhtesem olur diyorum ve cekikuyorum :)
air ride olmasada hakkını vericez :)
Ben cok istedim smarti basmayi ama hic nasip olmadi , senden umitliyim Tunc. O smarti bas tunc o smarti bas ;))
ayın 18 inde muayneye bi girip çıkayımda sonra basıcam zaten
Valla benimde martta muayne var bu abs calismamasi yuzunden kalmaktan korkuyorum
Hakan bana ulas marttan once hatirlat bi care bulalim gecici , direksiyon aci sensoru odync alabilecegimiz birisi var biliosun ;))
Tamamdir abi valla olursa super olur :( simdi oturup 1600 2 binlira sikko bir direksiyona bayilmak istemiuorum :(
Rica ederiz verirler heralde 1 gunlugune ;) olmadi sokucez kendimiz pasini temizleyip disleri belirginlestiricez yerine takicaz
ekrandan abs lambasını söndürsende gecebiliyorsun en kötü ihtimalde öyle yap
Abs esp falan hic bir lamba yanmiyor sanirim cok onceden sondurulmus.
ozaman gecersin muayneden orada göstergede arıza lambası yanık görunce gecirmiyorlar sıkıntı olmaz
2012 model 13.000 km de Beyaz cam tavanlı fortwo satacak arkadasım. İlanı yok. İlgilenen olursa bana ulasabilir.
klima düğmesinin falam oldgu yerde bi anahtar düğmesi var o ne işe yarıyor yarıyosada bende çalısmıyor herhalde
O icerden kapi kitlemeye ise yariyor. Calismasi lazim isigi falan yaniyormu ustunde ?
Yada senin araba kapilari hareket edince otomatikmi kitliyor ?