Izleyemiyorum diye uzuluyodum ama eski bolummu ? Ben bu sunexpress in de bu ucaga rotar yaptiraninda :D
Printable View
Izleyemiyorum diye uzuluyodum ama eski bolummu ? Ben bu sunexpress in de bu ucaga rotar yaptiraninda :D
Karman çorman bi özet oldu :D
bugün yeni bölüm yayınlanacak mı ?
:S Eski bölüm
yeni bölüm fragmanı gösteriliyodu.. yayın akışısındada yeni bölüm olarak gösteriyo ama neden eskibölüm oynuyo :beuj::soru::soru:
allah allah sabah yeni bölüm fragmanını izledim hatta orçundan manyak bir espiri vardı:Dertelendimi yoksa:soru:
yayın akışı yeni bölümü gösteriyor var bi iş ama çzemedim
Bende şaşırdım ama güzeldi bu bölümde :D
acep saat olarak 10mı alındıki
yeni bölüm verirlerse koşucam tv başına konuyu takipteyim :D
Yalan dünya ceza aldı 310000 tl gibi bi rakam sanırım cok fazla reklam kullanılmasından dolayı galıba ondan dolayı yenı bolum ama tahmın tabı :)
Reklamlar çok fazla gerçekten ama hiç bir dizide de bu kadar güzel reklam oturtması görmemiştim.
Aynen reklamları tam yapmışlar ama aldıgı cezanın 10 katınıda kazanmışlardır bence :D
Yalan Dünya'ya ağır ceza, RTÜK-HABERTÜRK
Yalan Dünya adlı dizide ürün yerleştirme mevzuatına uyulmadığı gerekçesiyle Kanal D televizyonuna, 310 bin TL’lik ceza kesti.
ceza almışlar.oyunculardan biri tweet atmış. :)
Yeni bölüm oynatmazlar galiba yada bu bölümden sonra oynatırlar. Herhaldee açığı eski bölüm + yeni bölüm olarak kapatmaya çalışıyorlar :D :D
işin yoksa 1 hafta daha bekle şimdi
teledunyanin epg sine bakinca yeni bolumun ozeti yaziyor bayaa ama kolay cikti:(
hepsi çok güzel rol yapıyor yaaaa :) ama yeni bölüm yok bugün :((