Bomba bir dizi gerçekten kadro çok iyi (:
Printable View
Bomba bir dizi gerçekten kadro çok iyi (:
adamlar yapıyor yaa :D
Olgun şimşek çok güzel rol yapıyor ses tonlaması falan :D
avrupa yakasından sonra .gülse birselin 2 . bombası kadro iyi beyaz da kabılıyetli takdır edıyorum.keyıfle ızlıyorum:))
ilk bolumumun tekrarini haftada alti gun yinelediler ya insanligimdan ciktim diziye karsi. nefret duydum ikinci bolumu izlemedim :)
guzel dızı beyendım :D
orçun kesinlikle en iyi karakter:D , sarp apakta gerçekten çok abartılı olmuş..
sadece behzat ç.yi izliyodum bu 2.dizim oldu..
çok keyifli bir dizi:)
-orçun,oğlum senı seviyorum..:D
-biliyorrrum:D
başarılı ve komik bir dizi daha da iyi olacağa benziyor ..favorilerim selahatin ve orçun
orçun ve babası selahattin bomba :D
açılayın zaten hastasıyız emeğine sağlık tatlım
Pavyoncu kızdada Yıldız Tilbe'den izler görüyorum ben :D
bu dizi yürür...
tutmama gibi bi şansı yok:D
reyting ölçümü yapılmıyor artık...
denk geldigi zaman izliyorum güzel dizi.. avrupa yakası tadında :D
kadro çok guzel orçun tam cins bi tip :D orçunun babasının rolleri tam burhanın tiplemeleri. Zaten kadro %70 avrupa yakasının kadrosu gibi çok zevkli bi dizi ama
olgun şimşeği bundan önce oynadığı rollerden dolayı hiç sevmezdim , acayip antipatik gelirdi ama burdaki rolü hakikaten kral , bu rol sevdirdi kendini
selahattin-burhan, orçun-gaffur fazlasıyla benzettim ben de, ama çook komik oldukları gerçeğini değiştirmiyor bu tabi :)
tutacağı belli dizinin, beyaz ilerki bölümlerde daha fazla rol alır umarım..
uzun bir aradan sonra behzat ç-vadi dışında izleyecek adam gibi dizi oldu çok şükür :D
ben pek beğenmedim her kez çok yaşlanmış ve yaşından genç karakterleri oynamaya çalışıyorlar buda çok inandırıcı olmuyor bence.. gülse birselin yaşı sanırım 40 civarlarında beyaz desen 42-43 yaşlarına geldi.. dizideki her kez oyunculuklarının zirvesinde insanlar o ayrı hepsine başarılar dilerim..
sanırım Dizi tutsaidi bence günde 2 kez tekrar vermezlerdi bu kadar çok tekrar veriyorlarsa demek ki pek tutmamış..
ama genede yolları açık olsun tabiki..