Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
P90X alternate calendar,
bu programdan yararlanabilirsin.
Printable View
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
P90X alternate calendar,
bu programdan yararlanabilirsin.
program için teşekkür ederim.
(sitede bir sorun var sanki 'alıntı' yapamıyorum.)
anlayamadığım, mesela pazartesi Chest & Back, Ab Ripper X 3 kere var sonra yoga X 1 kere var.
Chest & Back, Ab Ripper X i 3 kere mi yapıyoruz programı tam anlamıyorum
pzrts günü : chest back ve ab ripper yapılıyor.
salı günü: plyometrics
çarşamba günü: shoulder arms ve ab ripper
perşembe günü: yoga
vs vs.
tablo soldan sağa doğru gidiyor yani.
her phase 1 ay ı içeriyor. her ayda 4 hafta bildiğimiz üzere.
şimdi anladım çok teşekkürler,
bu gün vucut ölçülerimi alıp farklı açılardan fotolar çekeceğim. 30. gün görüşürüz :D
ab ripper 15 dakikalık bir aktivite ama fena zorluyor :)
1.79 - 95 kg kilo fazla olduğu için 'LEAN' versiyonda başlayacağım. 80 altına indiğimde tekrar başlayacağım p90x e
yabancı dili olmayanlar ne yapıcak .
bu p90x in zayıflar için versiyonu falan yokmu.?
açıkcası ben eve aldım aletleri ve evde yapıyorum.işten geldikden sonra programamı kaçırmıyorum ve sporumu yapıyorum.Salona kurdum biraz anneyle birbirimize girdik ama toplamda 50 KG ağırlık aldım,dumble,bench press ve karın kası çalışmak için sehpa aldım.Şuan için yeterli.Evde TV başında kanepede oturup tv izliyeceğime ağırlık çalışıyorum hem evdekilerden görmüş oluyorum hemde tv izliyorum.
Ben ilgilenmedim fakat çalışmaya başlamadan önce birçok antrenman videos izledim. Allaha şükür herhangi bir sakatlık yaşamadım, fayda ve gelişme olarak, duruşumda ve sırtımda bariz iyileşme oldu, vuruş şiddeti açısından ilk aldığım zamana göre ciddi gelişme var + hız kazandım.
Ama ısınmadan çıplak elle tüm güçle torbaya vurmaya kalkanlar var (güç denemesi hesapta) onların sakatlanması çok normal.
Sağlıklı günler.
Ayrıca sıkıntı olmazsa evde sopa çevirmek ve ip atlamak ta çok faydalı olabilir.
P90X i uygulayan varmı?
Ben başladım, vucutta çok bir değişim olmadı bir haftada ama günlük aktiviteler arttı, fayda olacak gibi
elbette güç verir sonuçta kaslarınızı zorluyorsunuz ben zaten bi gıdım dahi ilerleme olmaz anlamında demiyorum fakat herşeyden önce torba yumruklamak için sargı+eldiven lazım ayrıca tüm vuruş tekniklerini,duruşlarını bilmek lazım ki teknik ilerletilebilsin, vuruş hızı kazanılsın
edit: ...................................
2. ayda baslamıstım ama ara vermistim.
simdi tekrar basladım 10. gundeyim. hareketler kolaylastı, ilk seride 10 tekrarda 4 yapıyordum bu kez 8 oldu. 3. haftamda onlara yetismeyi dusunuyorum.
10 gunde; 2.5 kg verdim, bel ve goguste 1 cm cıvarı ufalma oldu.
benden baska devam eden var mı?
elinde bar yerine koltuk var gibi düşün
http://static.ddmcdn.com/gif/core-ab...ercises-16.jpg
beslenme olarakta; normal ev yemekleriyle besleniyorum, fakat anneden rica ettim sebze agırlıklı az yaglı tuzsuz olarak yapıyor. ayrıca ara acıkmalarımı ulker special k ile yapıyorum ve en az 1 ogundede bunu special k yiyorum.
K nın tadını saman gibi zannederdim, aslında cok guzelmis. sut yada yogurtla ıslatmıyorum gevrek sekilde cips gibi ylyorum, ayrıca cikolatalısıda cok iyi. 250gr K 4.25 750 gr ise 6.45 ort 1 hafta gidiyor
ben programa falan bakmadım ama konuyu açtığımdan beri 99.7 kg den 93.2 kg a indim. kot pantolonlarım hep 36 bedendi. dün 34 beden pantolon denedim cuk oldu. kase küçülmüş :) durmak yok yola devam. roll de beni yanına almak istemeyenlerin hepsini utandıracağım :)
bikere tuz şeker ve ekmek tüketimim aşırı fazlaydı. bunların hepsini kestim ve şu anda herşeyin tadı daha lezzetli gelmeye başladı. akşam 7 den sonra çok acıkırsam biraz meyve atıştırıyorum. ilk başlarda zor geldi ama şimdi yemeği biraz kaçırsam karnım şişip ağırıyor. evde bir gün koşu bandında en az 40-60 dakka diğer gün biraz egzersiz ve dambıl çalışıyorum. hedefimi haziran sonunda 90 altına inmek olarak koymuştum ama sonuç ne çıkacak bilemiyorum. :)