arkadaşlar ***** kış geldi dışarısı buz gibi sizce koşu bandı mı almalı bisiklet mi almalı ? konuyu güncelledim
arkadaşlar ***** kış geldi dışarısı buz gibi sizce koşu bandı mı almalı bisiklet mi almalı ? konuyu güncelledim
şu bisikletin ayakta sürüleni gibi olanlar varya onlar daha mantıklı geliyor bana... en azından tüm vücut çalışıyor![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
evde spor yalan bence. Eliptik bisiklet var kaç kere üstüne çıktım bir elin parmağı değil ama haftada en az 4 gün spora gidiyorum
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Ben Insanity'i kız arkadaşımla yapıyorum şuan 3nci haftanın ortasındayız kondisyon olarak baya iyileşme gördüm. Bu bitince P90X e başlıycaz![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
yalan diye bişey yok panpa azimle s........ betonu deler
bu iş görür.kapı arasında sıkıştırılanların kapı iskeletini zedelediğini okudum bi kaç yerde.düşününce de çok sağlıkle değil zaten.ayrıca bunda bir kaç hareket imkanı daha var.şınavların daha nizami olur vs.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6901852/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)