|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar crx aracım var buna jdm kadran aldım
ancak kadranın km göstergesinin arka giriş kısmı soketli benm aracımınkisi ise bu sekilde telli http://www.pandagarage.com/products/...EFcluster2.JPG (resim buyuk oldugundan link koyuyorum) Aldıgım kadran ise bu ![]() ![]() jdm göstergeyi kendi aracımda kullanabilrimiyim cevirme işlemi nasıl yapılıyor ve ortalama masrafı ne olur? __________________________________ Satılık RedREX |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Km ciler komple iç kısmı taşıyabilirler diye düşünüyorum. Devir ateşlemeden bir şekilde alınır. Geiryekalan yağ su zaten kolay. Hız için Honda nerden nasıl alıp nasıl işliyor onu iyi bilen birine sormalı. Eski renolarda şanz. üstünde tel giren yeri sök kaptör tak bağla uçları çalışsın
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
buda benm çekimim kadran arkası;
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic si
|
elektronik olanlarda şanzumanın üstündeki vss sensorunden okuyo crx de o yuva varmı ilk önce onu öğrenmelisin vaarsa elektrik kısmını bi şekilde halledersin ama yoksa işin çok çok zor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
basımıza iş mi alıyoruz yaw
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
eğer vss kısmı yoksa bence iş alıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
takılan göstergelerin ikiside telli ama
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kank arastr bı
yaz google crx sir cluster swap dıye
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Installing Vehicle Speed Sensor böyle bişe yapan var
ama kadranda nekdar doğru gösterir bilemem
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bende yabancı dil olmadıgı için bi b.k anlmadım ama sonuc oluyor gibi bana iyi bi bu işten anlayan elektrikçi lazm
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
daha önce böyle bir işlem yaptıran yokmu yaw
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Şimdi şöyle ki senin göstergende vss göstergenin içinde. Halat oraya kadar geliyor ve orada vss'de hız sinyaline dönüşüyor. Ama yeni tip soketlilerde halat gelmiyor. VSS şanzımanın üzerinde. Orada hız sinyali oluşup göstergeye sinyal olarak geliyor.
Bu durumda ya şanzımanın üstündeki halat bağlantısını çıkarıp VSS tipli olandan takacaksın, ve aradaki soket bağlantısını tamamlayacaksın, ya da eski göstergenin halat giren VSS kısmını ayırıp, halatı yine ona bağlayıp çıkan hız sinyalini sokete bağlayacaksın. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
okanı bi ara ömer
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
bir crx le uğraştıgını unutma tamam sökmek etmek kolay vidasız araba asılıyosun çıt çıt gelıyo ama CRX bukadar uğraşmaya gelmez bak elınde kalcak o Km saatleri eskısını gerıye tak ve adam akıllı bin benden demesi ben gelmedende kafana göre proje yapıp durma asabımı bozma
![]()
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]() |
okan kim ![]()
||
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
6 tane vıdamı ho hooyyt çok sökmüşün gitte bi alman arabasına baksana alttan ustten çaprazdan vıda çakıyolar saatlerce ugrasırsın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |