|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
Yaw kedi bir baykuş iki ölüyorum şunlara bulabildiğniz komik kedi videoları varsa ekleyin komik fotolar konusu kapandı en azından sırf kedi ve baykuş olarak esprisi kaçmadan burda gülelim
![]() Ben 2 tane ile başlıyorum favoriler __________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bende çok seviyorumda içi seni yakar dışı beni en güzeli o hayvanı dışardan uzakdan sevmek..
bizde vardı bir tane pofluyodu tırnıklıyodu birde tırnıkladımı jilet gibi acayip hayvanın tırnağı feci canını yakıyor kestiriyorduk namussun tırnakları veterinerde gene uzuyordu çabucak ![]() kedi dediği hayvanı özgür bırakıcan o hayvan sokakda mutlu bir salıyorduk 2-3 gün yok bir geliyordu kafasına göre paşam takılıyordu bir kaç gün evde gene gidiyordu kendimi kocasının yolunu gözleyen kadın gibi hissediyordum köpek daha vefalı o konuda daha iyi inan bana
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bence konu kilit
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Kedi eve alınmaz zaten oturcan cam kenarına sokaktaki kedilerin saçmalıklarını izlicen yemin ediorum ömrün uzar
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bunun aynısının sırta deilde bıyıklara yapıştırılmış olanı vardı kedi sola çekiodu
bulursam ekliycem
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
buda favorilerim arasında
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Güzel konuymuş. Benim kedinin de konuşmasını koyarım akşama.
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:21 ::::

bizde vardı bir tane pofluyodu tırnıklıyodu birde tırnıkladımı jilet gibi acayip hayvanın tırnağı feci canını yakıyor