|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar asus'un eee serisinden bir netbook almayı düşünüyorum 12'' olanlardan
kullanan , bilgisi olan , tavsiye eden , etmeyen , alınır diyen , alınmaz diyen... vatan computerde buldum 1.057 TL fiyatı var. % 25 indirime girince almayı düşünüyorum. ne diyorsunuz ? __________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ASUS EEEPC 1215N almayı düşündüğüm model.
ASUSTeK Computer Inc. - Eee- ASUS Eee PC 1215N VATAN COMPUTER - ASUS - EEEPC 1215N INTEL ATOM D525 1.8 GHZ-2GB DDR3-500GB-512MB ION2-12.1"-CAM-BT-W7PRE - Notebook buda videosu : Asus Eee PC 1215N-PU17 Review - Watch CNET's Video & Read Our Review __________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ne için kullanılcaksın bende aynısı var 2gb ramli
performans beklentin yoksa çok fazla iş goruyor ama bi normal laptop performansını bekleme sonuçta atom ve netbook __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
bir arkadaşımda var satmak istiyor temiz durumda ilgilenirseniz konuşurum kapağı karbon cinste olan üzerinde eee pc yazıyor
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .....
|
bende beyazı var. sadece itunes icin kullanıyorum. internete baglamıyorum.
200gb dolu şuan. acılma süresi ve sonrasında kendine kelmesi can sıkıyor. hd filim izlerken bariz atlama ve takılma yaşatıyor. hdmı ile baglayınca tv ekranında titreme yapıyor cözemedim bi türlü(apple yada toshibada bunu yaşamadım.) usb veri aktarımı oldukca hızlı. internet performansı yada program performansı ile bilgim yok. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
__________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
usb 3.0 bluetooh 3.0 gibi ozellikleri olduğundan bu tarz bağlantılarda veri aktarım hızı çok iyidir uzerinde 512mb nvdia ion 2 ekran kartı var haliyle hdmi de 1080p aktarımında vs hiç sorun yaşatmaması lazım sizin cihazınızda bir sorun olabilir veya codec problemi olabilir cihazdan beklentiniz ne? ne için kullanıcaksınız ona gore yorumlayabilirim __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
genel olarak internet için kullanıcam
benim bu cihazı düşünmemin sebebi usb 3.0 bluetooh 3.0 ve hd olması __________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Civic ies
|
asus'a herzaman güvenirim ama netbook dan pek performans beklemeyin
__________________________________ "lacivert" karanlığın gölgesinde bekliyoruz adı zafer ile anılacak "sarı" güneşi. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
acayip fazla bende asus netbook var 1201n modeli 600 tl ye almışdım 10-11 inç ufakdı beğenmedim 12 lik aldım..
neticede netbook bunlar atom işlemcili arkadaşlarda demiş ciddi bir şey performans bekleme.. ben ne yapdım aldığımda üstünde windos starter denen berbat kısıtlı bir işletim sistemi vardı alır almaz format attım normal win7 prof kurdum startup dan registryden pek çok arka planda çalışan gereksiz şeyleride kapadım gayet hızlı ve süper oldu diyebilirim.. biraz açılışda bekletiyor o kadar. bu netbookların güzel yanı ince taşınabilir olması hafif ve bataryası tam dolu çok iyi dayanıyor beni yazın yazlıkda sahilde 5-6 saat full internette götürüyodu millet o naslı bir şey o kadar çok dayanıyor diyordu adamlar almış koca koca hantal notebookları yanlarında kablolar şarj cihazları cafede bağlamışlar prizlere netbook un iyi yanı o zaten ondan alınır alınırsa..ben birde ebaydan 1201 serisine uygun kılıflarda aldım süper oldu.. bende normal hp notebookda var ikisinin kullanım yeri çok farklı notebook ile netbooku kullanım yeri amaçları bambaşka ve doğru yerde kullanırsan çok işe yarıyor netbook.. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
aynı anda 4-5 tane işlem yapmayacaksanız ve c2d işlemcili makineler gibi hızlı sayfa geçişi word kapa exel aç onu indir explorer aç gibi şeyler yaparken super hızlı olsun demiyorsanız 1-2 sn beklemek beni rahatsız etmez diyorsanız şuan sınıfındaki en iyi cihazlardan biri diyebilirim ayrıca buna alternatif istersenizde eski olduğundan pek yok p.bell in su2300 işlemcili serisini bulabilirseniz ozellikle valentino rossi serisi çok çok iyidir tek kusuru usb 3.0 ve bluetooth 3.0 yok normal şekilde mevcut
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
peki şunu sorayım size ben bu cihazı birkaç siteden araştırdım bazı yerlerde 500gb hd. bazı yerlerde 250 gb. hd yazıyor mesela asus kendi sitesinde 250 demiş vatan computer 500 demiş 2 farklı seçeneğimi var yoksa cihazın ? __________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
2gb ramli usb 3.0 olmayanı bile geldi bu cihazın yani aslında model kodları ifade ediyor kasa aynı ama en az tr ye giriş yapmış 10 modeli vardır belki mesela fiyatı çok uygunsa usb 3.0 ve bluetooth 3.0 olduğundan emin olun bir kısmında yok edit http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_P...specifications bu likte opsiyonlu olabilicek şeyler yazıyor __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
zaten bimeks , teknosa , gold gibi yerlerde bulamadım cihazı sadece vatanda var sanırım alırsam onu alıcam ama vatan'ın sitesindeki ile asus'un sitesi cihaz arasında bazı özellikler çakışıyor o kafama takıldı.. __________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ben vatanda çalışıyorum zaten yarın gittiğimde incelerim bu urunu donuş yaparım sana
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
bu arada %25 indirim ne zaman olucak varmı istihbarat falan ![]()
__________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
tablet de düşünebilirsiniz aslında bende ipad2 vardı sattım şimdi istediğim bir tablet varda türkiyede yok onu bir şekkil almaya çalışıcam.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
şarjı ve kolay taşınması dısında hiçbirşey bekleme.. cok yavaş.. saç baş yoldurur
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ayes,esay
|
valla bende 1015 px aldım 2 ay önce çok pişmanın çok çok yavaş bir alet.tablet almadığıma çok pişmanım
arkadaşında dediği gibi şarj ve kolay taşınırlık dışında bişey bekleme bencede
__________________________________ Hayat çok kısa,doyaSİya yaşamak lazım
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:22 ::::

netbook un iyi yanı o zaten ondan alınır alınırsa..