P.m. Attim
Printable View
P.m. Attim
Sıfır km elegance beyaz yılan gibi bir civic alırdım ben olsam.Çok güzel bir araç oldu.
z4'ten inilip 4 kapı otomatik bir araç alınacaksa passat-yeni jetta-mümkünse 508 güzel seçim olabilir...
(bu arada z4 2.5'lerin fiyatları uygun gibi ama 194cm boyunda birisi için araç sıkıntı yaratır mı :confused: hiç roadstar kullanmadığımdan gözümde canlandıramıyorum ! )
civic istenmıyor
jettaya gittik baktık içini pek begenmedı, 508 söylicem. suan en mantıklı passat gibi görünüyor bakalım.
benim boyum uzun değil 1.75 hanı cok rahatlıkla kullanabılıyorum. ama uzun boylu kişiler aracın ustu kapalıyken ınıp bınmesı bıraz sıkıntı yaratabılır kabın cok asada oldugu ıcın vede koltugunuzu tam ıstedıgınız gıbı ayarlıyamazsınız hep en gerıde ve dık konumda kalır diye dusunuyorum 1.85 ustu boylarda
Dizel elantra diyorum kesinlikle.
yeni kasa cıvıc veya laguna olabilir yada e 46 3.20D :)
2.0 dci otm. lagunada düşünülebilir.hem iyi gider hemde az yakar.konforu vs de iyidir...
2006 falan otomatik vites bi highline2 passat 2.0 tdi iyi olur kanımca..ısıtmalı hareketli hafızalı koltuk sunroof vs.
Subaru Legacy 2.0 Elegance 2009 Model 50.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 71610976
bu seçenekte olabilir fiyatta bişeyler yaparız
50bine 2008 model kmsi çok yüksek olmayan 159 dizel otomatik alınabilir
45-50 binilebilir e90 icin az. Bos 316 denk gelebilir ama degmez, BMW ye biniyorum hala klimayi cevirmeli dugmeyle aciyorum olur :) bir de bildigim kadariyla eski e90 316 larda otomatik yok.
Yeni e46 larda ama donanim guzel. E8 diye uydurmasyon bi paket var, tam icerigini bilmiyorum ama otomatik klimasindan fonksiyonel direksiyona deri dosemeye kadar hersey var.
Siz su passati alin 508 falan evlat edinmeyin hic 50 guzel para yazik olur
genellikle alman arıyoruz
civic laguna değilde 3.20d güzel fakat km ler hep ucmuş vaziyette
maalesef reno da istemiyor
abı baktım sımdı guzel bi kaç araba bulduk ekledım favorılere yarın gorusucez telden sagol fikrin için :icon_tup:
subaruyu soyledım de pek yanasmıyor I love German style diyo :p
çitroen :heyoo:
arkadasında var gecen anlatıyolardı alt takımı yaptırmışlar serviste 19 mılyar fatura cıkmıs :eek:
evet boş e90 lar varda düz istemiyor kesinlikle.
aynen passat en mantıklısı suan. çok guzel dolu arabalar var. 2006 lara bakarsak fatih abının dediği gibi dizel alıyosun temiz, 2009 2010 olursa 1.4tsi sıfır gıbı az km lerı alınabılıyor :icon_tup: dediğim gibi yarın bı kac tanesını arıcaz bakalım
kimse 159 dizel otomatik önermemiş :)