|
|
#1 | |||
![]() |
yeni aldıgım urunun montajını kendım yapıcam fakat saselerı nerelere vermem hakkında bana fıkır vercek arkadaslar lazım youtubeden bır suru vıdeo ızledım .. alan arkadaslar var sitede montaj hakkında bılgı verırlerse sevınırım .. tskler
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
motor bloğu, silindir kapağı, emme manifoldu genelde bu 3 yer tavsiye edilir.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tskler bılal abıı ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
şanzıman, distribütör, külbütör kapağı, amortisör kulesi şeklindede tavsiye ediyo kitapçığında
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
blok sanzuman ve amartısor kulesıne yaptımm gokan abı .. oralarda sase gordum sase gordugum yerlere yaptım ve o mavı sık sureklı yanıcak mı ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
evet o ışık sürekli yanar.arabayı 1-2 hafta kullanmayacaksan eğer kutup başını çek. ama 4-5 gün yada akünün durumuna göre 1 hafta kullanmayınca bitirmiyor.sonrasında bitirir aküyü.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ulen nelerle ugrasıysun
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
saseyı guclendırmem lazımdıı yaptımm gokanım
tsk ederımm __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |