|
|
#1 | |||
![]() |
2010 da astranın sağ kapıyı hayvan evladı nsl çizdiyse boyasını kaldırmıştı,bugün fark ettim tavanda port bagaj için vida yerleri var onların kapakları yok adam sökmüş kırmış atmış 2 side pes gerçekten ne insanlar var ya derdini benle gelip halledemeyecek kadar korkak ama bi yakalarsam
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
bizim kapıcı da geçen benim arkamdan küfür etmiş acayip sinirlendim
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
hee ya bizimkilerde yoldan geçerken çöplerini bahçeye atıyolar... gavurun tohumlarııı....
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
cem sen bugün çok sinirlisin iyice sövmeye ihtiyacın var gece iyi bi konu gider
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
ben de ibb'li topçulara küfrettim.. 3 tane atılır mı aq bizim takıma?
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: NoN
|
yıkamalarda kırılıyor tavan kapakları ben silikonlamıştım bi sıkıntı yaşamadım sonra
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Benimde ikitane dandik sibop kapagi yok caldilar sanirim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
körolası çöpçüler çöpümü süpürmüşler. alllah kahretsin
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Kapıcı ekmek bırakmadı q.a:Q
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
tower defence te level1 de öldümkahretsin
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
bugünde blow off'un hortumunu alayım derken adam bana bahçe sulama hortumu getiriyo g*tüme mi sokcam bunu amk dedim başka yok işine gelirse diyo öyle esnafları sevmek lazm ..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
bızım kapıcı asansoru babama kullandırtmayınca peder adamı sılahla vuruyordu
demekkı adamı cok sınırlendırmıs hahahaha
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
geçen gün hırsızın teki gökinin arabasına not yazmış..
15 Senelik hırsızım böyle sökülen araba görmedim.hELAL Olsun..HIRSIZ... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
göz kapağımın içinde sivilce çıkmış, paso gözbebeğime batıyor.. Ulan şerrefsiz, çıkacaksan gözle görülür bir yerde çık
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
iş kurmaya çalışıyorum , çok gerginim , ruhum küfrediyor... yok mu ..ken diye bağırasım var akü
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 306xs
|
Geçen kar yağdığında sokağın veletleri kar topu oynamak amaçlı arabanın üstüne çıkmış... Düşündükçe çıldırıyorum...
Aileler p.çlerinize sahip çıkın yakalarsam katlederim! |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş. Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış. Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |