İban numarasini ogren elimizden ne geliyorsa yapalim
Hatta paradan ziyade evde nelere ihtiac var
Odenmemis elekrik su faturalari varmi?
Bunlari ogrenip bir liste yapabilirsen cok iyi olur
İban numarasini ogren elimizden ne geliyorsa yapalim
Hatta paradan ziyade evde nelere ihtiac var
Odenmemis elekrik su faturalari varmi?
Bunlari ogrenip bir liste yapabilirsen cok iyi olur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla elektrik faturasını falan annemler ödüyor ...çocuklar 5 ve 8 yaşında kıyafet falanda olabilir herkez ne isterse yapabilir yani...
yarın sabah kalktığım gibi gidip babannemin ıban numarasını öğreneyim bari öyle daha iyi olur sağol abicim.
SENSİN.
okul cantaları yoksa 2 adet yollayabılırım dersaneden kalma sıfır cantalar vardı(umarım peder atmamıştır)
www.honda-tech.com
cocukları okula yazdırın 5 yasındakı degıl ama 8 yasındakını yazdırın.okulda zaten durumu olmadıgı anlasılınca ona ordan yardım elı kesın gelıcektır. özel ogretıme dırek yollarlar ve parasınıda verırler okula gıtsın cocuk yazık 8 yasında tam okul yası
www.honda-tech.com
okula gitmelerine engel babasına para gönderip evrak alması lazım bulgaristandan ve buraya gönderip kayıt yapılailirmiş anca anladığım kadarıyla...detaylı bilgi annemden alınabilir...bende okumalarını isterim çocuğun 3 e gitmesi lazım yazık okula gidemiyor![]()
SENSİN.
Okula gidemiyolar bari hasta olmasınlar bu soğuktaÇevredeki okullarla konuşup durumu anlatıp kaydını yapabilirsiniz..
Hatta ve hatta okulda belirli bi günde ( şimdi hatırlamıyorum ama yerli malı haftasımıydı neydı ) herkes bişeyler getiriyodu ve okulda durumu iyi olmayan öğrencilere yardım yapılıyodu.. Mahalle muhtarıyla filanda konuşursanız onlarında yardımı dokunur. Çocuklara burs olsun, yiyecek içecek yardımı olsun, faturalar vs.. Sadece burayla sınırlı kalmayalım. Gerekirse Facebook'ta bi etkinlik düzenleyip öyle bişeyler yapalım..
bu gün b.düzü muhtarı geldi bize onlarla konuştu annem dedem falan bende o arada sanayiye gitmiştim ne konuştular soramadım anneme....bakalım yarın arar sorar öğrenirim durumu ne olucak ne gidicek diye![]()
SENSİN.
Arkadaşın ilk mesajda yazdığı numaralardan ilk 4 hane şube kodu, son 4 hane başka bişey kodu da tam hatırlamıyorum, ortadaki kısım da hesap no. Netten para yatırmak isteyenler eft yapabilirler hesap no ve şube kodunu kullanarak.
Custom Electronic Projects
kardeşim Esenyurt Belediyesi ne gidip başvurmayı denedin mı? durumdan haberdar edersen yardım yapacaklardır. 1 saatını almaz bence denemeye değer.
Iban bekliyoruz kardeşim, Allah yardımcıları olsun bizde elimizden geldiği kadar yardımda bulunacaz. Şurda iddaa'ya bile dünya para batırıyoruz bari burda bir işe yarıyalım.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
halo seni çok takdir ediyorum kardeşim
emrenin küçüklerini bi toparlayıp sana gönderirim kardeşim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)