Kardeşim 2. eftyi geçtim... Elimden geldiğince tekrar yardımcı olmaya çalışıcam.
Printable View
Kardeşim 2. eftyi geçtim... Elimden geldiğince tekrar yardımcı olmaya çalışıcam.
Sizlerin aile için gösterdiğiniz duyarlılığı gördükten sonra bizim kayıtsız kalmamız olmazdı. Umarım çocukların okul sorunu hallolmuştur, kalem, defter gibi kırtasiye gereksinimleri konusunda da elimden geldiğince bir şeyler toparlamaya çalışıyorum. :icon_tup:
çok üzücü bir durum tabiki :(
elimizden ne geliyorsa yapalım. allah kımseye yokluk göstermesin.
amin amin amin
Merhaba sevgili arkadaşlar,ben Leman Halilin annesiyim.
Daha önce sizlerle bir şey paylaşmıştım.Hani iki çocuklu bir bayan hakkında.Sizlerden bir ricam olacak!
Allah rızası için son bir kez daha yardımcı olmanızı istiyorum.Büyük oğlu bu yıl okula gidemedi vatandaş olmadıkları için,okula yazdırabilmemiz için Konsolosluktan evrak almamız gerekiyor.Küçük oğlu 5 yaşında hala konuşamıyor,doktora götürmemiz lazım,bayanın eşi 1'5 yıldır yurt dışında mahsur kaldı bu gün ceza süresi bitti cuma günü (8 haziran)'da gelebilmesi için yol parasına ihtiyacımız var,buda sizlerden gelecek yardımlarınızla inşallah başaracağız.Gönlünüzden ne koparsa. SON BİR KEZ DAHA ALLAH RIZASI İÇİN.SİZLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. SAYGILAR,
IBAN No:TR780001001798014684615002
KAMİLE KARAKAŞ
Adres:Gültepe mah.Cengiz Topel Cad.No:22 D.4
KÜÇÜKÇEKMECE \İSTANBUL
LEMAN ARSLAN
GSM No:0532 705 23 57