arkadaşlar sonradan takılan turbo ne kadar randıman verir ortalama maliyet ne çıkar 5 bin liraları bulurmu sanırım pistonlarda değişmesi gerekiyormuş.
arkadaşlar sonradan takılan turbo ne kadar randıman verir ortalama maliyet ne çıkar 5 bin liraları bulurmu sanırım pistonlarda değişmesi gerekiyormuş.
hava yakıt karışımı yanlış olursa piston erirde sen wide band ve ecu alırsan birde güzel yazılım sıkıntı olmaz
ben bu işe biraz NFS mantığıyla baktım sanırım aracı değiştirmek daha mantıklı görünüyo.
bence o kasaya en güzel swap yapılır mb nin bir suru motor seçeneği var hepside sorunsuz swap yapılabilir kullandığın kasaya
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konuyu açtığınızda direkt olarak bunu düşündüğünüzü söyleyecektim, yanlış anlaşılma olmasın diye yazdıgım mesajı geri sildim. bunu Kendimi hariç tutmadan söylüyorum çogumuz arabalarla ilk defa derinlemesine "ilgilenmeye çalıştıgımızda" başımıza gelen bi durum..
herşeyi nfs'de olduğu gibi sanıyoruz malesef techi okudukça kurtuluyoruz çok şükür.![]()
ek: yanlış anlaşılmasın kendimi de ilk sıraya koyarak söylüyorum bu söylediklerimi.. açtığım konulara bakarsanız direk turbo focus diye atlamıştım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)