bıcms 40 4 tane 85 lık camlar marshall boya koyu siyah yaylar kesık kıc hawada on far kasları teypte arabada 5 ewde onbes teyp pıonner 9200 dısı ahsap olan olsn bıde vıteste tespıh aynada cd olsn kac para olrsa olsn bız gene alırz oo sahını :)
Printable View
bıcms 40 4 tane 85 lık camlar marshall boya koyu siyah yaylar kesık kıc hawada on far kasları teypte arabada 5 ewde onbes teyp pıonner 9200 dısı ahsap olan olsn bıde vıteste tespıh aynada cd olsn kac para olrsa olsn bız gene alırz oo sahını :)
dayı ama sen bunun butun 2008 imajını yerle bir ettin. Bak ben ne guzel yazdım oraya Nardi,Bride,Takata falan sen git CMS, Pioneer kolon falan tak. Yazıktır bak Sadık abimize yakışmaz bunlar :D Ön cama "SADIK" stickerı kesin yaptırırım zaten... :D
2008 Sahin zaten uretiliyor,Etiyopya'da varya..Cok istiyosan bitane ithal et eheh:D Belki Sadık getirtir bitane,2008 Sahin 1.6ie Sadık Spec. ates kırmızısı filan:)
sadık burda bu kadar ünlü oldunu bilse var yaaaaa :D:D
Etiyopya'da ne kadardır acaba satış fiyatı? Lan alsam mı bi tane? D1 Gırand piri? Nardi direksiyon? Bride koltuk? Takata kemer?..... yok yok vazgeçtim. Hayallerime kavuşmak için biraz erken :D :D :D :D :D
Efe bitane getirtsekmi yaa,Ates kırmızısı:D sonrada LPG+Turbocharger yaparız:p
yok abi bütün benzinliklerin oktanları feda olsun yiidime. Lpg takmam :D
Turboçarcd iyi fikir ,ama önce atmosferik. hava filtresi egzoz chip 35-40 hp ordan alırız.
ön cama SADIK stickeri da manevi 5 hp verse tamam ya. Kıral oluruz. :D
zaten kafamda var 2000 model bi tane almak....2008 de fena olmaz hani...0-100 6sn...kilitli falan...:D :D
öyle bi cidden olsa.ben direk servislik alırdım.nede 2 güne bi serviste.bitane de yapardım şöle abartılı bişe koyardım kapının önüne tunıngciler misali. :D:D:D:D
ii olurdu amma
ülkede nufus fazlalıı war tabi cıksın sole arabalar biran once dimi(:
1.8 turbo 4x4 sahinin guwenligi mukemmel olurdu...
ayrıca halamın seyi olsa amcam olurdu gibi bi konu olmus asırı hayali deilmi?
bir arkadasimin dedigi gibi karsan altindan kalkar bu isin ;)
ne şahini yaw? kurtulalım artık şahin doğan brodbey (:D) Toro S gibi arabalardan. biz bunları haketmiyoruz arkadaşlar. böyle ütopik hayaller kurmayın...
Kangal El tutamaçları da olucaksa ben direk siparişi veriyorum :D
tabi ya kangalsız olmas dı dimi :)
artık tek kapı olarak üretilsin :P
hahaha :D şahine impreza yürüyeni oturtsunlar 1 ton olsun fabrika çıkışı, sökelim heryerini geriye kalan yerlerini carbon yapalım 850 kiloya düşürelim 900hp fln yeter :D sonra bebekten kese kese.... :D