|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: PUG
|
Merhaba arkadaşlar, dizel 110 hp aracım var...
Birincisi, çevre yolunda 70 km hızdan sonra bir uğultu sesi duyuyorum hızımı arttırdıkça da ses artıyor..Sorun ne olabilir? İkincisi,0-100 denedim yaklaşık 15 saniyede 100 km e çıkabildim [Lastikler eski ve ıslak zemin] sormak istediğim lastiklerin eski oluşu bu kadar etkiler mi veya başka bir sorun daha mı vardır?Önceki aracımda dizel 110 du onla yaklaşık 10-11 sn de çıkıyordum, benle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum.Lastik bu kadar etkiler mi
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
ben tam anlayamadım sorunu ama 110 hp iki ayrı aracın aynı anda hızlanmaması normal zaten. ve bunun yazmakla bitmeyecek kadar sebebi var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Taban2k
|
bilya ötüyodur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
teker bilyası olabilir bir bakdır istersen lifte kaldırıp
__________________________________ 34RJH99 34MUU56 34PCB83 34SIS35 34UJ7198 34UT8137 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
zaten dizel 110 hp aracın o sürede çıkması normal
üstelik bütün dizel 110 hp araçlar aynı sürede çıkacak diye bişey yok yakıt türü ve beygir gücü aynı olabilir ama aynı olmayan tonla özelliği vardır bu araçların bu özellikler farkettirir.. __________________________________ the man who loved the car and duck : combining a love of film death proof car in the bowels of duck. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
70 km/h hızdan sonra duyduğunuz uğultu motordan mı geliyor yürüyen aksamdan mı ?
motordan geliyorsa aracı düşük viteste sıkıştırdığınızda da geliyor mu ? __________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
2aracınızda 110 hp idi ama 2side aynı marka model araçlarmıydı?
yada en basitinden farklı marka modellerse agırlık farkları çok olabılır? yada biton başka farklılıklar olabılır |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
sesi duyma şansımız olmadıgı için ben bilya sesi diye tahmin ediyorum..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Arac nedir? Turbo dizelse turbo omrunu dolduruyor olabilir
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Araç 308 hdi önceki aracım ise 307 hdi dı.Turbodan kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum ama varsa da ona göre baktırmak lazım.Düşük viteste sıkıştırdığımda gelmiyor, geliyorsa da ben duymuyor olabilirim.308 1322 kg(Ruhsatta daha ağır gözüküyor 1397 diye sitede 1322 görünüyor), 307 1269 kg idi..Araç daha ağır tamam ama o süre yine fazla bence..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Güncel.....
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
308 hdi ın 0-100 hızlanması 11 saniyedir.15 saniyede cıkıyorsanız ya yanlış ölçüyorsunuz yada araçda sorun var.En mantıklısı servise gidip baktırmak orda varsa bi sorunu cıkarırlar ortaya.Boşuna güncel demenize gerek yok burda kimse görmeden etmeden sorununuza çözüm bulamaz.Servise gidin bence
__________________________________ Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
nasıl 0-100 ölçüyorsun??
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:27 ::::

[Lastikler eski ve ıslak zemin] sormak istediğim lastiklerin eski oluşu bu kadar etkiler mi veya başka bir sorun daha mı vardır?Önceki aracımda dizel 110 du onla yaklaşık 10-11 sn de çıkıyordum, benle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum.Lastik bu kadar etkiler mi