ya arkadaş ne günlere kaldık ya gülsek mi ağlasak ya :):):)
Printable View
ya arkadaş ne günlere kaldık ya gülsek mi ağlasak ya :):):)
geçen gün haberlerde izlemiştim, elinde kapı ile yoldan geçen hırsız güvenlik kameralarına takılıyor ve ardından yakalanıyordu. o zmn çok şaşırmıştım, demekki yaygın bir olaymış !
işin garibi bunu nasıl yapıyorlar ? kapılar kitli iken menteşesinden kapıyı nasıl sökebilirler :soru:
çivisi çıktı memleketin
hırsızlarda akıllandı artık....ıstege gore sıparıs alıyor koca arabayı goturmek zorluyo demekkı kapıyı sokup goturuyo....
Aklima geldikce guluyorum ne gunlere kaldik :)
aklıma polis akademesi geldi herif hani polis arabasını tekin olmayan bir semte sokuyor bir dönüyorlar arabayı parçalamışlar arabanın bir iskeleti kalmış :D
transporter istetmesini çalanlara eyvallah, spariş üzerine air bag çalanada eyvallah kapıyı napıcan be i..ne :)
allahtan kasko warmıs sizin adınıza unutulmaz bı an olmustur. geçmıs olsun.
yuh be kardeşim bu da nesi
Kilitli kapıyı açmak çok zor değil çok basit bir yöntemle kapı açıla biliyormuş, bir tanıdığımız arabanınn içinde anahtarları unutmayı ve kapıyı kilitlemeyi başarmış, servis gelip çok basit bir yöntemle açmış.Anlattığı yöntemde gayet mantıklıydı.Araç transpoerter dı belki bineklerde işe yaramıyodur.
İnternet ortamına yazmamın uygun olmayacağını düşündüğüm için yöntemi belirtmedim.
Klasikleşti artık bu tip olaylar gri arabaya takıcaklar yarın birgün satarken abi bak boya yok sadece söküp takma var dicekler.. :D Geçmiş olsun bu arada.
Bizim 206'tının Sunroof Camını Çalmışlardı :D :D Bu Daha Bir Tuhaf Olmuş Kapı :D
nerden biliyorki çaldığı kapıda işlem-düzeltme-boya yok :D oda risk alıyor sonuçta ahhaha :D:D:D
vay arkadaş ohaa be.
dünde bizim komsunun reno toros steyşının içine girim teyple stepneyi götürmüş şerefsizler.
torpidoki foto makinasına dokunmamışlar.
çok merak ettim bi fotosu falan var mı aracın kapısız halde :D
yok ne yazık ki her şey gece oldu bitti zaten ne olduğunu bile anlamadık mala bağladık resmen :) eşofman pijama üstümüzde ne varsa onla indik :D