tek sıkıntısı senin dediğin gibi sıcak çalışırlar
aynen oyle sony verieğin parayla alıcağın moster uçak olur :D
Printable View
genel olarak zaten fazlasıyla iş gorucek bir cihaz
şu işide yapamıyorum yetersiz geliyor dedirtmezde kozmetik olarak vs çok basit gozuken bir cihaz kesinlikle kaliteli durmadığını duşunuyorum ben tabi bana oylede geliyor olabilir :D
sony de isme para veriyosunuz abi resmen . . bence o paraya başka markalarda daha iyileri var, packard bell kullanıyorum gayet memnunum . . 1600 liraya aldım i5 450m 6gm ram 640gb hdd 1gb ekran kartı 5650 . . 1.5 sene oldu ben alalı . . i7 sıcak çalışır hem i5 yeterli bence işlemci olarak özel bi işiniz yoksa . .
bende buraya konu açıp pc mi almıştım vaio kesinlikle pişman etmicek bi alet hangi modelini alırsanız alın kaliteli
ısınma problemi yok derdi tasası yok , oyun, program ne isterseniz sıkıntısız açıyor ekran ve kasa kalitesi çok iyi
bu konuda benim açtığımdı sonlara doğru vaio almak aklıma geldi isterseniz inceleyebilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tavsiyesi.html
Monster
marka ismine para varmektense incele derim linkteki indirimde şuan.beğenmezsen geri yollarsın :)
arkadaşlar az önce vatan'dan cihazı aldım.
sony vaio F23P1E
şimdi açtım başladım kullanmaya ilk girdiğim site oldu techturkey :)
cihazla ilgili ilk izlenimlerim oldukça iyi zamanla görücez bakalım verdiğimiz paraya deyicekmi diye.