http://d1201.hizliresim.com/t/w/25nt5.jpg
Gövde rengi de hoş duruyormuş photoshopdan pek anlamam ama gideri var bence
Printable View
http://d1201.hizliresim.com/t/w/25nt5.jpg
Gövde rengi de hoş duruyormuş photoshopdan pek anlamam ama gideri var bence
oha ya adam hangi yüzle çıkıp konuşmuş televizyonlara bir de buna inananlar var ya işte orası sözün bittiği yer.
hala adama dolandırıcı diyenler var şaşmamak elde değil. adamın serveti zaten sülalesine fazlasıyla yeter ama adam bişeyler başarmak bu ülke için bişeyler yapmak istedikçe bilen bilmeyen herkes çıkıp dolandırıcı diyor. dolandırmış olsa niye hala dünya kadar proje yapsın. paraya mı doymadı ? siz güvendiğiniz avrupa ve asya markalarına paranızı harcamaya devam edin. koçda yerli araç yapıyormuş zaten ohh miss. malezya arabası kullanıyorum. tarihini biliyorum. fadıl aynı senaryoyu türkiyeye yapmaya çalıştı ama bazıları türkiyedeki inanan kesimi bildiği için engelledi. AKP nin aldığı oyu düşünün birde bunların otomobil tercihlerinin fadılın arabaları olduğunu düşünün. kısa sürede öyle bir ilerler ki yabancılar türkiyede butik araç gibi kalırlar.
Bu ülkeyi geriye götürmekten başka bişey yapmamış adamları alkışlamaya devam edin.
buülkede dolandırıcı olucan hacı anca öyle adam yerine koyarlar,hala bu adama inanan tapanlar var cehalet-eşşeklik baki ilişkisi:D
106gti motoru felan koysunlar almazsamm :D
Aslında düzgün bi adam olsa güzel iş çıkarırda neyse herif bildiğin çakal
bu adam allah bir dese inanmam öyle bir adam.Yeşil sermayenin önde giden yalancılarından düzenbazlarından.Hala nasıl bu adama destek verenler cıkabiliyor hayret ? Milleti soydu sogana cevirdi , hüküm giydi (4 yıl 2 ay) , interpol tarafından bültenlerle arandı öyle şerefsiz dolandırıcı bir herif.
Araba güzelde işin arkasındaki adam falso :)
BBS lerle harbi cok ii olmus :D
Fadıl neyse Koç ve Uzanlarda ondan azı değil benim gözümde. Bu nedenle resimlerdeki gibi birşey olurda, fiyatıda muadilleri olan Kore arabalarından iyiyse ben alırım arkadaş.
Koçla fadılı nasıl bir tutuyorsun yaw yapma.. Koç dediğin Ford , Arçelik , Beko , Aygaz Opet , Yapı Kredi Bankası , Tüpraş vs vs + 100.000 çalışan... 100.000 kişiye ekmek veriyorlar yaw.. 60 milyar türk lirası para döndüryor herifler :D Şu an kapattık deseler ülke kaosa sürüklenir :D
Adam albeaya çizgi atıp bizlerin önüne sürüklemicek ya bence tutulur yanı bu sadece türk tasarım türk fabrika fiatın beslemesi olmayız :)
Tasarımda güzme hoş geldi 12 yıl öncesini düşünürsek :D
İçkisiz otel olur mu dediler yaptı ;)
Türk malı araba olur mu dediler yaptı ;) (hemde fabrikasız)
Fabrika kurulsun o zaman seyredin bunu yapmaya ancak bir Siirtli nin cesareti yeter ;)
Bu arada konuya saçma salak yazılar ve resimler koyucağınıza destekçi olun derim Türksünüz ama bindiğiniz araçlar alman japon fransız
Fransızların %90 başka marka arabaya binmiyor ;) Bir Türk otomobil yapmaya niyet ediyor biraz daha saygılı olun bence ;)
fayda/maliyet oranı iyiyse alırım.
Aynen..
Doğuda işsizlik kol geziyor adam İstanbul un göbeğine fabrika mı kursun ?
Onca yoksul insana ekmek kapısı onca işsize iş verse adam doğuda ya yoksulluktan
ya cehaletten dağa çıkmasa insanımız fena mı olur? Yabancı ülkeler Türk malı arabaya binse hiç mi gurur duymazsınız? Adamın söyledikleride ortada çoğu araç çoğu malzemelerini Türkiye yapıyor bunu bilmeyeniniz yoktur madem öyle Türkiye kendi arabasını niye yapmasın?
Beceriksiz mi?
Cesaretsiz mi?
Parasız mı?
Adamı Koç la ahmetle mehmetle kıyaslayan yok ki..
Fakat onlarda projeye destekçi olsa fena mı olur?
Adı çıkmış 9 a inmez 8 e, bu saatten sonra kimse ciddiye bile almaz Jet Fadılı.
Koçtan ciddi bir adım beklemiyorum eskiden yaptığı gibi Turkiyede montaj yapar sonrada o araçları bize montaj yapar.
Bu işi milliyetçi duygularla yapmadıktan sonra büyük bir atak kimseden beklenmez çünkü yatırımın geri dönüşü çok uzun vaadeli ve çok karlı olmayabilir.