-
Hyundai'e tek lafım kısa sürede fiyatları neredeyse 2 ye katlamaları(g.t kalkması) ve bu araçların o paralara göre daha kaliteli olması lazım geldiği.Tek sözüm budur başka bişey söylemiyorum.
Taksim Levent metrosundaki vagonlarda Hyundai' dır bu arada.
-
http://www.gazetecileronline.com/new...ing-iflas-etti
fadıl yine ıçmış, meydan yine koçun, şu işe el atacak adam yokmu acaba bu ülkede
-
Çok takdir ediyorum bu adamı..
Din, iman diye diye donuna kadar soyuyor kerizleri. 1 soyuyor, yetmiyor 5 sene sonra bir daha soyuyor.. Umarım 4-5 sene sonra bir daha ortaya çıkar, bu sefer aya saray yaptırıcam diyerek bir kez daha soyar enayileri..
-
Bu adam gerçekten hiç güven vermiyor umarım yapar bi başkangıç olur.
-
adam forum istanbulun yanına dikti eşek kadar caprice goldu valla. tam vurkaç hatta vurup vurup kaç takdir etmek lazm bukadar çok gerizekalı var sömürdürüyor kendni
-
Hahahaha yazılanları okudum helal olsun bizim millete.. adami yatağında görse yok canım öyle birşey yapmaz yatağı benim icin ısınmaya girmiştir der
-
bence ders olarak okutulması gereken bi adam "din satarak keriz nasıl s*kilir" konulu konferans verse katılırım
sonuçta adam işini hakkını vererek yapıyor iyi dolandırıyor
bu ülkeye en az 4-5 tane daha akfadıl lazım
-
İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatı olur derler, umarım bu sefer yanıltır.
-
deveni diken insanı s***** yaranırmış ...
zerre acıyorsam o salaklara insan değilim...
-
Fadıl bunu çinde yaptırır demedi demeyin uğraşmaz
-
O değil de hala bu adama guvenen var. :) bayrampaşa da yapmadan mıllete itelediği devre mülkleri bitirsin de ondan sonra araba işine soyunsun. Parası çok aklı kıt olanlar alsın. Ha yapamayagına adım gıbı emınım :)