darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı olsun alan alır almayan almaz.. her kez neyin ne olduğunu biliyor idrak edebilicek yaşlarda ve yapıda fadıl akgündüzde neticede üretmesi gerekirse fabrikayı bitirmek zorunda makineleri getirtip hammadde için gerekli bağlantıları kurup üretime geçmeli ..
ben bu projenin çok alanında fadıl akgündüz ismi olsada geçmişinden ötürü soğuk baksamda inşallah hepimizin bizim gibi eleştirenlerin yüzünü yere baktırır çok güzel işler başarır neticede bu memleket kazansın hepimiz bu memleketin evladıyız..
benim bu projede olumlu yaklaşıcağım tek nokta fabrikanın siirtte kurulmasıdır bu çok başarılı çok doğru bir adım olucakdır sanılanın aksine denize limana kıyısı olmasına gerek yok amerikada çölün ortasında bile araba üretim tesisleri var. keza avrupadada.. illa denize kıyısı olması gerekmez avrupada amerikada sadece arabada değil pek çok üretim yapan fabrikaların içlerine kadar tren yolları vardır trenler girer içeri o trenlere yüklenir yada alınır gerekli ne varsa.. o trenlerde büyük şehirlere limanlara kadar gider hem çok ekonomikdir hemde 10 tırın yapıcağı işi bir tren yapar.. eğer siirtteki tesisde bu tür bir çalışma yapılırsa o zaman bu doğuda iş kurmak isteyenler diğerlerinede çözüm yol olur..