fesat çekemeyen insan çok şikayeti onlar yapmıştır kesin.yer güzelmiş bu arada :)
Printable View
fesat çekemeyen insan çok şikayeti onlar yapmıştır kesin.yer güzelmiş bu arada :)
yanlız forester diğerlerini ciddi ezmiş :D özellikle miniyi :D
adamlar süper eğlenmişler ya =) o şikayet edenleri hiç anlamadım valla adamlar kendi halinde bomboş alanda ne güzel eğleniyorlar rahat bıraksana adamları :D
mekan eski photoday alanı bilen bilir :D , Kaçırdık bu sene eğlenceyi , hem mercedes hazır değil , hemde ben ankradayım.Sefa değil cefasıyla meşgulüm karın :D
yeter be Ahmet, yeminlen kar yağınca sen sıkıntıya düşücen diye stres oluyorum :D :D
sorma aga gerginim ,, bi çıtlatsam biyerden kaldı araba burda 20 gün ,, zamanında yaşadım ordan biliyorum.Bikeresinde okuldan çıkıp direkt gelmiştim Ankaraya ,, çizim çantası , laptop , t cetveli , hayvan kadar bavul....Ankarada bi parçaladım arabayı , dönüşte hepsini sırtımda taşıdım havaalanında :D
bundan sonra bişey olmaz umarım :D
içlerinde en çok eğlenen sanırım mini :D
Genelde pazar yerinde kar olmasada gelip el freni falan çeken arabayı kaydırmaya çalışan insanlar olduğu için polisin gelip karışması doğal bu arada güzel bir gece olmuş :)
mekan çok güzelmiş yaw :D adamlarda güzel yanlıyor