Sadece kasada sıra gelmesi için 30 dakika bekledim bugün. %25 e yoğun ilgi vardı.
Printable View
Sadece kasada sıra gelmesi için 30 dakika bekledim bugün. %25 e yoğun ilgi vardı.
Netboku aldm gtti valla.. 320gb hdd n570 cpu 2gb ram 10 saat batarya led ekran vs vs
indirim mağazalarda da geçerlimi yoksa sadece web'e özel mi
bugnde media market in önü tıklm tıklmdı.
bimeks ve vatan sürekli %25 indirim yapıyorlar bimeksin fiyatları bazen daha cazip geliyor bana
Selam Onur,
Yanlış hatırlamıyorsam Vatan' da çalıştığını yazmıştın. Şunu merak ediyorum. Normalde mağaza maliyetleri (kira,eleman, elektrik, kira vs.) daha yüksektir.
Vatan internet sitesinde neden daha fazla indirim yapmıyor? Yada yakın zamanda böyle bir düşünce var mı?
kardeşime dün galaxy ace aldım hatta vatan'a giderken media markt'a uğradım fiyat karşılaştırması için:cool: mediada 650-660 tl arasındaydı (tam hatırlayamadım),, vatanda 574 tl ye aldık:D...hatta bgün kardeşimin arkadaşına aldık aynı telden...
bu %25 normalde worldcarda yapılanın dışında bir indirim mi?
[QUOTE=onursumer;3028071]Fiyat ne dusunuyorsun?[/QUOTE
1500 istiyorum onur.sıfır faturali ve garantili.kullanmaycagim için kutusunu hiç açmadım.
Bugun 20" ekranli i5 islemcili dual core bir casper nirvana aldim 1300tl ye. Buna en yakin buldugum fiyat 1500tl di
vatanın indirimleri meşhurlaştı artık :) bi harici harddisk niyetim var
Doğrudur zaten orda calisiyorsan uygun alırsın :) hangi mağazasında çalışıyorsun
vatan önce bi %25 koyuyor sonra %25 indirim yapıyor.normalde 200 lira olan harici hard disk %25 indirimle vatanda 195 lira :)