nata vega'da prestige sinemalarındayım
Printable View
dün akşam izledim, birkaç sahnesi hariç komik değildi aşırı salak ayağına yatılmış abartı üstüne abartı.
Dun izledim, fragmana göre beklentilerin çok altinda bir film.
bu işi en güzel bana göre şafak sezer , cem yılmaz yapıyo
işin özü, eve gelip kutsal damacana yı takıp izledim daha çok güldüm :D
yeni kolpaçino çekiliyor mu acaba
orta ayarda bı fılm.
dun aksam ızledım..
waktımı bosa harcadıgım hıssını werdı bana..
tawsıye etmem zaman kaybı.. ılerde bı tv kanalı werırse ızlenebılır sadece.
şu başlıktan anladığım izliyenlerin %50 tiksinmiş %30 vasatın biraz üzeri %10 izlenebilitesi var %10 güzel demiş :D
güzeldi ben begendim
tolga çevik komik bir adam değil ki.. kemal sunal'ların şener şen'lerin nesilleri böyle kolpa filmlere komedi filmi deyip para harcamamalı..
zaman kaybı resmen...
kesinlikle berbattı sümelanın şifresindeki espriler daha güzeldi
tolga çevik kendini film sektöründe geliştirmek yerine komedi dükkanının kopyasını filme yansıtmaya çalışmış
bence kendisi için büyük bir prestij kaybı olacak ciddi kötü bir film çünkü.
beni hiç güldürmedi valla hiç beğenmedim
valla iki kişiden yorum aldım, dayanamayıp çıkmışlar ikinci yarısını izlememişler, sadece biz değil sinemadaki çoğu kişi aynı şekildeydi dediler. denemeyi bile düşünmüyorum.
Bence gitmeyin zamanınıza yazık.senaryo olsun espriler olsun hersey çok basit.
:) yorumlara hiç şaşırmadım, asla sevmem geyiğin önde gideni, boşuna para ve zaman kaybı olurdu, iyiki gitmemişim CMYLMZ:icon_tup::icon_tup::fire:
Anladığım kadarıyla bir eyvah eyvah değil sanırım.
eyvah eyvah yanında oscar alır
valla zor bitti film çıksak mı diye düşündük bir an:D
vasat bir filmdi.
ben dün gece izledim beğenmedim çok curcuna tantana karakterlerde mallığı çok ön plana çıkarmışlar
ofiste gidenler var küfür ede ede bitiremediler :D
Yorgun gitmistim 9:30 seansina,bir ara uyumusum,hanim uyandirdi...
Cok umitli gitmistim...
bende recep ivedik 2 de uyumuştum çok yorgundum ama :)
Uzun süredir sinema filminde uyuduğumu hatırlamıyorum , malasef Tolga Çevik hayranı biri olarak bu filmde bi ara içim geçmiş uyuya kalmışım. Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için hevesle gitmiştim oysa.
şu dakikadan itibaren gitmeyi düşünmüyorum
bende bosuna gitmeyim ozaman
Meraktan bende gittim sırf içimde kalmasın diye ama malesef aşırı kötüydü hiç gülemedim bende.
vasattı ..
bunları okuduktan sonra gitmemeye karar verdim..
ben de sinemanın kapısına kadar gittim herkes kötü diyo diye girmedim iyi ki girmemişim :) bi adam işini kötü yapıyosa ikinci filmi çekme fırsatını vermemek lazım bence.. mesele bizim cebimizden çıkacak 30 lira değil..
Salonda iki tane velet vardı (13-14 yaşlarında) hep onlar güldü. Gitmeyin, büyük hata olur, olan parama ve zamanıma oldu.
dün evde sümelanın şifresini izledim harbi güzeldi hem komedi hemde sonları duygusal oldum valla.millet küfürlü diyoduda.bizim oralarda çıktuğun yere falan çok derler normal geldi :D izlemeyen izlesin
büyük beklentiler ile gidilipte neredeyse gülmeden çıktığım tek türk filmi..
valla hiç güzel değildi ayıp olmasın diye arada çıktım kaçtım :D
berbat ötesi bi filmdi :S